0

Η MVP του πράσινου θριάμβου επί του Ολυμπιακού, μίλησε για την πρόκριση, τον κόσμο, αλλά φυσικά και για όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με θύματα γυναίκες.

Η Χαντάβα στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε το «Τριφύλλι» κόντρα στις «ερυθρόλευκες», τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την κατάσταση στο «πράσινο» στρατόπεδο όταν βρέθηκαν πίσω στα σετ με 2-1, αλλά με τη δική της φωνή απάντησε σε όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Η Ελληνίδα αθλήτρια τάχθηκε στο πλευρό των γυναικών που μιλούν και γνωστοποιούν τα όσα έχουν βιώσει, εξέφρασε την στήριξή της και έστειλε το δικό της μήνυμα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Όταν λέμε “όχι”, εννοούμε “όχι”»!

– Μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Βγάλατε έξω τον βασικό σας αντίπαλο στον δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήταν ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της σεζόν;

«Σίγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό που τα τελευταία χρόνια παίρνει το κύπελλο και μέσα στην έδρα του ήταν κάτι που εξ αρχής ξέραμε, πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά φανήκαμε ομάδα και πάλι και δεν τα παρατήσαμε ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στα σετ προσπαθήσαμε να τα γυρίσουμε κι ας τα χάναμε. Δεν τα παρατήσαμε ούτε λεπτό και πραγματικά αφήσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Γιατί σε αυτά τα ματς κερδίζει πάντα η ψυχή και η καρδιά, το ποιος το θέλει περισσότερο».

– Στο 2-1 δείξατε πως το θέλετε περισσότερο. Τι ήταν αυτό που πέρασε όμως από το μυαλό σου και  τι ήταν αυτό που έδωσε το κίνητρο να φτάσετε στη νίκη-ανατροπή;

«Το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε σήμερα (σ.σ χθες). Αυτό και τίποτα άλλο…».

– Είναι ματς που σε κάνουν να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και να ζητήσεις το κάτι παραπάνω;

«Σίγουρα υπάρχει και αυτή η περίπτωση, γιατί όσο βλέπω πως στα ντέρμπι που παίζουμε γινόμαστε πιο πολύ ομάδα και τα ντέρμπι έχουν την ικανότητα να σε κάνουν πιο πολύ ομάδα. Οπότε σίγουρα τέτοια παιχνίδι σε κάνουν να βάζεις πιο υψηλούς στόχους και να θες το κάτι παραπάνω».

– Σε μία περίεργη στιγμή με όλα όσα διαδραματίζονται στην καθημερινότητα και αφορούν τις γυναίκες, ο κόσμος ήρθε να τις αποθεώσει και να σταθεί δίπλα τους. Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσα συμβαίνουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα;

«Αρχικά θα ήθελα να πω κάτι που πολύ σωστά είπες. Μπράβο σε όλες που μιλάνε ανοικτά για αυτά που γίνονται στον κόσμο. Είμαστε μαζί τους, είμαστε δυναμικές και το “όχι” σημαίνει “όχι”! Αλλά και για τον κόσμο που έρχεται εδώ να μας στηρίξει πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είναι η πρώτη φορά που το ζω αυτό, που είμαι σε μία ομάδα που οι οπαδοί την στηρίζουν τόσο πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στον Παναθηναϊκό».

– Κι από δω και πέρα η συνέχεια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη;

«Συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε προσγειωμένες, με τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι και πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, με πολύ σοβαρές προπονήσεις και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι έρχονται κι αυτά τα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο».

Εγγύηση σοβαρότητας ο Γιοβάνοβιτς στο δρόμο του Παναθηναϊκού προς τον τελικό

Previous article

Η μεταμόρφωση της ομάδας και των Ισπανών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.