0

Tο αγωνιστικό report που κυκλοφορεί για τον 27χρονο αριστερό μπακ της Αλαβές

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα δώσει «ανάσες» στον Χουάνκαρ και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μία από τις περιπτώσεις που τέθηκαν υπόψιν των «πρασίνων»  είναι και ο Σαούλ της Αλαβές.

Ο 27χρονος Ισπανός παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του ΄23 δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της ομάδας του που τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού.

Να θυμίσουμε πως με προϋπηρεσία σε Λα Κορούνια, Τενερίφη, Χιρόνα, Μαγιόρκα και Νουμάνθια, ο Σαούλ είχε 36 συμμετοχές με την Αλαβές στη La Liga 2 και τρεις στο κύπελλο την περασμένη σεζόν.

Την τρέχουσα περίοδο μετρά μόλις 1 συμμετοχή στη La Liga και άλλη μία στο κύπελλο κινούμενος στη…σκιά του βασικού αριστερού μπακ, Ρούμπεν Ντου.

Το report που κυκλοφορεί για λογαριασμό του στην ποδοσφαιρική πιάτσα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου κάνει λόγο για έναν αμυντικογενή αριστερό μπακ, καλό στην τακτική και σταθερό στις επιδόσεις του, με…συμπαθητική ταχύτητα στο παιχνίδι του και χωρίς αυτή να αποτελεί το πιο δυνατό αγωνιστικό στοιχείο του.

Το συμβόλαιό του με την Αλαβές προβλέπει καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 300.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για μια 100% εφικτή οικονομικά περίπτωση.

Όλα αυτά βρίσκονται στην θετική πλευρά του…νομίσματος, διότι υπάρχει και η ανάποδη με τα αγωνιστικά μειονεκτήματα του Ισπανού πλάγιου οπισθοφύλακα.

Ποια είναι αυτά;

Η αδυναμία του να συγκλίνει προς το κέντρο της άμυνας και να παίζει ως στόπερ, χωρίς να τον βοηθάει σε αυτό και το χαμηλό ύψους του (1,82μ.).

Υστερεί επιθετικά σε προωθήσεις και πρωτοβουλίες και δεν διαθέτει στο ρεπερτόριο του το διαγώνιο παιχνίδι, παίζοντας μόνο στην ευθεία της πλευράς του.

Ο πρώτος διαιτητής στην Ελλάδα που ακύρωσε γκολ και σφύριξε πέναλτι

Previous article

Απίστευτο: Σταματάει την ανάλυση των φάσεων ο Κλάτενμπεργκ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.