0

Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες ζήτησαν από κοινού αναβολή στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του προστίμου και πλέον βρίσκονται σε τελικές επαφές για τον οριστικό συμβιβασμό.

Λύση φαίνεται να βρίσκεται πλέον στο θέμα του προστίμου του Βιγιαφάνιες, που του είχε επιβληθεί από τον Παναθηναϊκό για το επεισόδιο με τον Χατζηγιοβιάνη. Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα, με τις δύο πλευρές να ζητούν από κοινού αναβολή και να μεταφέρουν στο δικαστήριο ότι θα φτάσουν σε οριστικό συμβιβασμό.

Το τριφύλλι είχε ενημερώσει την ΕΠΟ ως όφειλε και το θέμα ήταν να λυθεί στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και αυτός ήταν ο λόγος που η υπόθεση είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο. Τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Παναθηναϊκό και τον Βιγιαφάνιες να λύνουν εξωδικαστικά το θέμα του προστίμου των 60 χιλιάδων ευρώ.

Πλέον μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν οι τελικές επαφές και αναμένεται να βρεθεί οριστική λύση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Η παρακάμερα του ντέρμπι: Οι «ντόπες» του Μαουρίσιο και τα μπράβο του Διούδη (Vid)

Previous article

Γιόβιτς: «Νιώθω εξαιρετικά – Eύκολη απόφαση το να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.