0

Ο Ισπανός μπακ πέταγε… φωτιές!

Στο πρώτο μέρος του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αρκετοί αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο δεν είχε τροφοδοτηθεί αρκετά ο Χουάνκαρ στην αριστερή πτέρυγα των πράσινων. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ήταν και ο άνθρωπος που έβγαλε τη σέντρα για την ανεπανάληπτη ευκαιρία που έχασε ο Μακέντα στο πρώτο ημίχρονο.

Όπως και να έχει ο Χουάνκαρ κατάφερε και έσβησε αμυντικά τόσο τον Ρόνι Λόπες όσο και τον Μασούρα στο πρώτο μέρος, ενώ ήταν και ο λόγος που δεν… κατάλαβε κανένας το ότι μπήκε στο ματς ο Ελ Αραμπί, μιας και ο Ισπανός μπακ τον εξαφάνισε.

Γενικότερα η εμφάνιση του Χουάνκαρ δείχνει πως φωνάζει με αρκετά δυναμικό τρόπο παρών για να ανανεώσει με τους πράσινους, μιας και το συμβόλαιό του λήγει σε λιγότερο από 6 μήνες.

Ο Χουάνκαρ είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού φέτος και αξίζει να παραμείνει στην ομάδα και να είναι ο βασικός αριστερός μπακ τη νέα χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς βγήκε για να παίξει!

Previous article

Τι λέει ο κόσμος για το ντέρμπι: «Έμοιαζε με Καρδίτσα ο Ολυμπιακός – Χάσαμε ευκαιρία να τους “πατήσουμε”!» (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.