0

Ο Μαουρίσιο ξεπέρασε τον κορονοϊό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και τη Δευτέρα γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επόμενη της ήττας από το Βόλο είχε κανονικά προπόνηση για τον Παναθηναϊκό και τα ευχάριστα νέα προήλθαν από τον Μαουρίσιο ο οποίος ξεπέρασε το θέμα με τον κορονοϊό και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (16/1).

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε ανακοινώσει ο ίδιος πως είχε βρεθεί θετικός και για αυτό το λόγο έχασε τα ματς με τον Άρη και το Βόλο αλλά πλέον είναι αρνητικός και μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στο Βόλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση και παιχνίδι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Μπεκ”.

 

Μόνο ένας δεν μιλάει…

Previous article

Τελικά αύριο Τρίτη (11/1) στην Αθήνα ο Γιόβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.