0

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου σήμερα, όπου παρουσίασε όλα τα δεδομένα αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, όσο και ο αντιπρόεδρος του ΑΟ, Δημήτρης Βρανόπουλος,  αναφέρθηκαν σε όλα τα οικονομικά οφέλη που θα έχει ο Ερασιτέχνης ενώ μέσα από ένα βίντεο παρουσιάστηκαν και οι μακέτες των εγκαταστάσεων που θα στεγάζονται τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου», μελέτη που έχει αναλάβει η εταιρεία «ΔΕΚΑΘΛΟΝ».

Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνονται συγκεκριμένα:

-ποδοσφαιρικό γήπεδο 4 αστέρων προδιαγραφών FIFA/UEFA εως 40.000 θέσεις (προσωπική μου εκτίμηση εξ όσων γνωρίζω περίπου 38.000 θέσεων χωρίς να προσμετρώνται στην παραπάνω χωρητικότητα οι σουίτες). Θα είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στη χώρα μετά το ΟΑΚΑ.

1.Γήπεδο αθλοπαιδιών διαστάσεων handball-futsal 3.100 θέσεων στο οποίο θα αγωνίζονται οι ομάδες μας  βόλεϊ, μπάσκετ, futsal, μπάσκετ με αμαξίδιο και χάντμπολ (που θα επανιδρύσουμε τότε) και το οποίο μπορεί να μετατραπεί και σε πλήρη αίθουσα ενόργανης γυμναστικής.
2.Ανοικτή πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με στέγαστρο 500 θέσεων στην οποία εκτός της κολύμβησης  και των καταδύσεων θα αγωνίζονται και τα τμήματα υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικων (θα επανιδρυθεί).
3. Προπονητήριο αθλοπαιδιών διαστάσεων βόλεϊ-μπάσκετ για τις ακαδημίας κυρίως, 200 θέσεων με δυνατότητα διεξαγωγής και αγώνων. Δυνατότητα μετατροπής σε αμφιθέατρο και αίθουσα εκδηλώσεων.
4. Υπόγειος χώρος στάθμευσης 125 θέσεων
5. Γραφεία του Συλλόγου
6. Μπουτίκ
7. Καφέ-εστιατόριο

Προπονητήρια για τα ατομικά μας αγωνίσματα ως κάτωθι:
1. Άρση βαρών 150τμ
2. Πάλη 240τμ
3. Πυγμαχία με 2 ring 300τμ
4. Ξιφασκία με 2 διαδρόμους 150τμ
5. Επιτραπέζια αντισφαίριση με 6 τραπέζια 255τμ
6. Τοξοβολία 250τμ
7. Σκοποβολή για αεροβόλο όπλο 150τμ
8. Προπονητήριο  για ΑμεΑ  100τμ
9. 2 γυμναστήρια ενδυνάμωσης 100 τ.μ. έκαστο

 

 

 

 

Τι πήγε λάθος ως τώρα και πώς θα γυρίσει τον διακόπτη!

Previous article

Μόνο ένας δεν μιλάει…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.