0

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τρόπο να λύσουν τα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται, ενώ κοντά στην έξοδο είναι και οι δύο Έλληνες.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν τις επόμενες ημέρες στον Παναθηναϊκό, με ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει οι Πράσινοι να βρουν λύση με μια σειρά παικτών που βρίσκονται στην ομάδα, χωρίς να τους υπολογίζουν.

Συγκεκριμένα, οι Αγιούμπ, Μπεκ και Ενγκμπακοτό, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός, θα προσπαθήσει να λύση τα συμβόλαια των συγκριμένων ποδοσφαιριστών, για να αποχωρήσουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αλλιώς, θα φύγουν το καλοκαίρι.

Επίσης, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης. Το «τριφύλλι» πρέπει να ξεκαθαρίσει, τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ωστόσο, φαίνεται πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν είτε το καλοκαίρι, είτε ακόμη τον Ιανουάριο.

Το συμβόλαιο του Γιάννη Μπουζούκη, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν υπάρχει διάθεση από τους «πράσινους», να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση του. Αντίθετα, στην περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, όσο περνάει ο καιρός, η πιθανότητες παραμονής του δεν είναι υπέρ του.

 

Ανάλυση: To 4-3-3 που έφερε την κυριαρχία και αλλάζει τα δεδομένα

Previous article

Αναβλήθηκε επίσημα το Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις: 10 τα κρούσματα κορονοϊού, στον «αέρα» και με Άλμπα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.