0

Με τον Σεχ Νιας καταπιάνεται σημερινό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της γαλλικής «L’ Equipe».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μετά από πέντε χρόνια στη Λιλ, ήρθε η ώρα ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός να αναχωρήσει άλλες πολιτείες.

Το νέο στοιχείο που αναφέρεται είναι οι απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Το exit-voucher που έλαβε ο δικηγόρος του Νιας, φέρεται να αναγράφει 2 εκατομμύρια ευρώ και 25% μεταπώλησης για μελλοντική μεταγραφή. Με αυτές τις προϋποθέσεις, ο εκπρόσωπος του 21χρονου ποδοσφαιριστή ψάχνει ομάδα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει γράφοντας ότι ήδη ο Νιας έχει αρκετές κρούσεις. Από τη βελγική Άντερλεχτ, τις ολλανδικές Φιτέσε, Άρνεμ, Ναϊμέγκεν, την Αγγλική Σέφιλντ, τη γερμανική Φρίμποργκ και τις γαλλικές Λοριέν και Μπεστ. Ο Νιας αποδεικνύεται περιζήτητος, όμως το ρεπορτάζ επισημαίνει μία κομβική λεπτομέρεια: καμία ομάδα δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Λιλ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι και ο Παναθηναϊκός επιδιώκει τον δανεισμό του Αφρικανού μέσου και υπενθυμίζεται το σύντομο και επιτυχημένο πέρασμα του από την Αθήνα, στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

 

«Μπήκε» ο Πούγγουρας – Συντηρητικά ο Βέλεθ στον Παναθηναϊκό

Previous article

Tο πλάνο του Γιοβάνοβιτς για ΠΑΣ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.