0

Πολύ θα ήθελα να βλέπω περισσότερο Μαντζούκα.Ακόμα και στην EuroLeague. Μπήκε στο παρκέ, έπαιξε για 13:20, πήρε 4 ριμπάουντ, μοίρασε μια ασίστ, έκανε μία τάπα και έδειξε την προσήλωση που είχε στα αμυντικά του καθήκοντα. Βοήθησε και μάλιστα βοήθησε πολύ. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει κάτι το διαφορετικό στη συνέχεια, το… extreme makeover ναι μεν θα ξεκινήσει από τον Μέικον και στο γεγονός να εκμεταλλευτεί τις δημιουργικές του (όπως έδειξε ότι έχει) αρετές αλλά θα πρέπει να εστιαστεί και στον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους «πράσινους».

Τουλάχιστον αυτό μπορώ να συμπεράνω από την παρουσία του στο παρκέ. Έτρεχε, κάλυπτε χώρους, έδινε βοήθειες, τράβαγε παίκτη έξω, ενώ εάν χρειαστεί θα πάρει και το σουτ. Θα βάλει και εκείνος τη μπάλα στο παρκέ. Θα τοποθετηθεί σωστά για ένα επιθετικό ριμπάουντ. Θα διεκδικήσει μπάλες και hustle plays. Και όσο περισσότερο παίζει, τόσο το καλύτερο και για τις δύο πλευρές.

Α1 Γυναικών: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Previous article

Super League: Η ενδεκάδα της 13ης αγωνιστικής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.