0

Από την Κυριακή το βράδυ έχει ξεκινήσει μια συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις επιλογές στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μάλιστα μια σειρά από δημοσιογράφους βγήκαν ανοιχτά εναντίον του συμπαρασύροντας σε αυτό το γαϊτανάκι μια μερίδα του κόσμου.

Με αυτόν τον τρόπο οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι-αναλυτές (εδώ γελάμε) προσπαθούν ουσιαστικά να μας πείσουν ότι “Το πρόβλημα είναι οι επιλογές και η λογική του Ιβάν και όχι το ρόστερ, το οποίο έχει ξεκάθαρες αδυναμίες που φωνάζουν.”

Σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσαμε να πούμε ότι η λογική του στυλ “Δεν φταίει το ρόστερ αλλά ο προπονητής που δεν το αξιοποιεί σωστά” θα εξυπηρετεί ενδεχομένως τον Γιάννη Αλαφούζο στη βάση του να μην γίνει σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση τον Γενάρη και να την βγάλει στο τζάμπα.

Τα πράγματα είναι απλά:

Ο Ιβάν με ένα ρόστερ που ειδικά στην άμυνα και στα κεντρικά χαφ πονάει απίστευτα, έχει στρώσει μια κατάσταση και έχει βάλει τους παίκτες σε μια λογική εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη χρονιά. Η δουλειά του προπονητή φαίνεται αλλά από μόνη της δεν αρκεί.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Γενάρη τέσσερις μεταγραφές για να βγει άνετα στην Ευρώπη και να κοντράρει τους υπόλοιπους διεκδικητές του κυπέλλου.

Στόπερ από το πάνω ράφι, αριστερό μπακ, καθαρό εξάρι και οχτάρι box to box που να σπέρνει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Οι παίκτες αυτοί θα πρέπει μέχρι τις 10 Γενάρη το πολύ να είναι στην Αθήνα. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Αντί λοιπόν να τρωγόμαστε με τον προπονητή και τις αλλαγές που έκανε ή δεν έκανε, θα έπρεπε από την Κυριακή να απαιτούμε μόνο ένα πράγμα:

ΑΛΑΦΟΥΖΕ αφού δυστυχώς έχεις ακόμη τις μετοχές της ομάδας στα χέρια σου ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΘΕΣ!

 

 

πηγή: leoforos1908.gr

Διάστρεμμα ο Νέντοβιτς, νοκ άουτ με Άλμπα

Previous article

Το βαρύ πρόγραμμα του Παναθηναϊκού έφερε την αναβολή στο παιχνίδι με την Λάρισα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.