0

Απόψε κόντρα στην ΑΕΚ θα παραταχθεί ίσως η πιο «κανονική» έκδοση του Παναθηναϊκού του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε ένα ματς… αποδείξεων.

Διότι η αγωνιστική πρόοδος πρέπει να επιβεβαιώνεται σταδιακά και μέσα από μεγάλα αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απ΄ την ΑΕΚ (όσο κι αν έχει αναβαθμιστεί μεσοεπιθετικά), την οποία έχουν νικήσει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Το περσινό ματς της 6ης Δεκεμβρίου (πριν από έναν χρόνο) αποτελεί οδηγό για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», μπαίνοντας στο γήπεδο απ΄ το πρώτο λεπτό με… γυαλισμένο μάτι. Κι επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρες, σε μία προσπάθεια να συνδεθεί ο Παναθηναϊκός με πράγματα που δεν είχε καμία σχέση και δεν θα μπορούσε να επηρεάσει (όπως κάνουν άλλοι κι άλλοι….) από ένα σημείο και μετά το αποψινό είναι και ζήτημα τιμής!

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Το δίλημμα μετά την αποδέσμευσή του από τους Μπακς

Previous article

Έτοιμος να αρπάξει τη θέση του Κώτσιρα ο Βαγιαννίδης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.