0

Ο Ιταλός φορ εκμεταλλεύεται πλήρως τις συγκυρίες.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να κερδίσει τον Παναιτωλικό αρκετά εύκολα, σε μια αναμέτρηση μάλιστα που πριν την σέντρα της είχε κληθεί ο Γιοβάνοβιτς να καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας μόλις έναν διαθέσιμο φορ στην αποστολή.

Τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πήρε την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση στην αναμέτρηση με την Λαμία, όπου είχε σκοράρει με πέναλτι. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Μακέντα έπαιξε για περισσότερο από 45΄.

Ο χρόνος συμμετοχής του μάλιστα… εκτοξεύτηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου ξεκίνησε ως βασικός και είναι ο άνθρωπος που υπέγραψε την πολύ κρίσιμη νίκη της ομάδας του χάρη στα 2 γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος.

Μετά τον Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα που στις αρχές βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας έχει ανατρέψει πλήρως το κλίμα και εάν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί εκτός ενδεκάδας!

Δεν είναι μόνο η συνεισφορά του στο κομμάτι το εκτελεστικό, αλλά καταναλώνει πολύ ενέργεια και σε άλλα πράγματα μέσα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Στην Αθήνα και τα δύο ματς του Παναθηναϊκού με την Οστάνδη

Previous article

Ο Δεκέμβρης που κρίνει πολλά – Πέντε αναμετρήσεις στην Αθήνα για το «τριφύλλι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.