0

Εξαιρετικός σε ρόλο αντί-Πέρεθ ο Αλεξανδρόπουλος. Ο Μακέντα άρπαξε την ευκαιρία και «εκτέλεσε» τον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στη Λεωφόρο με 2-0 του Παναιτωλικού και το SDNA αξιολογεί την ατομική απόδοση των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μπρινιόλι    7
Όταν τον χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός φώναξε παρών… Αυτό αρκεί. Καταπληκτική επέμβαση στο 14′ στην προσπάθεια του Καρέλη.

Κώτσιρας    5
Είχε καλές και κακές στιγμές μέσα στο ματς. Και θα πρέπει να εκλείψουν οι στιγμές αδράνειας που έχει.

Βέλεθ    7
Εξαιρετικός ο Ισπανός αμυντικός. Δεν έχασε μονομαχία, ενώ ήταν αρκετά σίγουρος στις μεταβιβάσεις του. Ενέπνεε σιγουριά. Έβγαλε πάθος και ψυχή.

Σάρλια    5
Έκανε κάποια αβίαστα λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει. Ειδικά τα δύο τσαφ στο α’ ημίχρονο. Το ένα, μάλιστα, έφερε και την ευκαιρία του Καρέλη.

Χουάνκαρ    6
Έκανε λιγότερα ανεβάσματα απ’ ό,τι μπορεί. Είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά. Όμως γενικότερα η παρουσία του στο ματς κρίνεται θετική.

Αλεξανδρόπουλος    7
Κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του αντί-Πέρεθ. Ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του ως «6άρι». Ώριμος στις μεταβιβάσεις του και με φοβερές κάθετες επελάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Εξαιρετικό ματς από τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μαουρίσιο    7
Καλό ματς από τον Βραζιλιάνο χαφ τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά. Ήταν, άλλωστε, ο παίκτης που κέρδισε την μπάλα στο 2-0 και τη σέρβιρε στον Μακέντα. Εμπειρία και προσωπικότητα σε ένα. Στο 75′ αντικαταστάθηκε από τον Μπουζούκη.

Βιγιαφάνες    7
Δεύτερο σερί καλό ματς από τον Αργεντινό, η αφετηρία των περισσότερων καλών επιθέσεων. Στο α’ ημίχρονο ίσως ήταν ο μοναδικός που με τις επινοήσεις του προσπάθησε να δημιουργήσει «θέματα« στους αντιπάλους. Ήταν ο παίκτης που στο 30′ έφτιαξε και τη φάση του Αϊτόρ. Απλός στο παιχνίδι του. Βοήθησε πολύ και σε φάσεις, όπου οι «πράσινοι» έχαναν την μπάλα, για να ανακτηθεί η κατοχή της. Να σημειωθεί επίσης πως από την μπαλιά του ξεκίνησε η φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός. έβγαλε τετ α τετ τον Αϊτόρ στο α’ μέρος.

Αϊτόρ    6
Έχασε ένα τετ α τετ στο α’ ημίχρονο. Κέρδισε το πέναλτι στο β’ ημίχρονο που άνοιξε τον δρόμο της νίκης των «πρασίνων». Σχετικά καλή εικόνα, δεν είχε τόσο καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες του.

Βιτάλ     6
Ελαφρώς βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα του παιχνίδια, αλλά συνολικά μέτριο ματς για τα στάνταρ της ποιότητάς του.

Μακέντα    8
Έκανε αυτό που έπρεπε, δύο γκολ που έκριναν το ματς ο πιο επιδραστικός παίκτης στο αποτέλεσμα. Θα μπορούσε και τρίτο εάν εκτελούσε στο τετ α τετ του 72’ αντί να δώσει πάσα στον Παλάσιος.

Παλάσιος 6
Είχε διάθεση, πήρε ενέργειες και πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Χατζηγιοβάνης 5
Μπήκε στο γήπεδο όταν το ματς είχε κριθεί και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Μποζούκης 5
Ισχύει ό,τι και με τον Χατζηγιοβάνη.

Χατζηθεοδωρίδης –
Έπαιξε ελάχιστα δεν μπορεί να κριθεί.

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τα highlights της αναμέτρησης

Previous article

Aναστασίου: «Κάναμε δύο δώρα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.