0

Ο 48χρονος τεχνικός του Παναιτωλικού επιστρέφει στα γνώριμα…λημέρια του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Σημείο αναφοράς στο κυριακάτικο (28/11) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ασφαλώς κι αποτελεί η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός της αγρινιώτικης ομάδας θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά το «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά τις 2 Νοεμβρίου 2015 και τη λύση της συνεργασίας (μετά από 117 ματς) με το «τριφύλλι»

Έκτοτε ο 48χρονος κόουτς αντιμετώπισε άλλες τρεις φορές τους «πράσινους», εκ των οποίων τις δύο σε φιλικά παιχνίδια.

Η τελευταία εξ αυτών καταγράφηκε στις 21 Αυγούστου 2021 με τον Παναιτωλικό να κερδίζει 2-1 τον Παναθηναϊκό σε ματς προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών στη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χατζηγιοβάνη (38΄) ωστόσο τα «καναρίνια» πέτυχαν την ανατροπή με γκολ των Φλόρες (43΄) και Μπαρμπόσα (83΄).

Το πρώτο…reunion σημειώθηκε στις 11 Ιουλίου 2017 όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Για την ιστορία, οι «πράσινοι» υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησαν 2-1 με τέρματα των Άλτμαν και Μολίνς.

Τη δεύτερη φορά που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό ήταν σε επίσημο παιχνίδι και με τον Έλληνα κόουτς να φορά το προπονητικό κοστούμι του Ατρόμητου.

Στις 20 Οκτωβρίου 2019 το «τριφύλλι» με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο και σκόρερ τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, επικράτησε 1-0 μέσα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Προϊόντος του χρόνου ο Αναστασίου έκατσε σε άλλα τρία παιχνίδια στον πάγκο του Ατρόμητου και αποχώρησε στις 16 Νοεμβρίου.

O παίκτης που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός

Previous article

Video Analysis: Αποδώσατε τα του Πρίφτη στον Πρίφτη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.