0

Επιστολή σε ΕΠΟ/ΚΕΔ απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας να γίνει χρήση VAR στον αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο, καλύπτοντας και τα σχετικά έξοδα.

Την Τετάρτη 1/12, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο. Στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Αναμέτρηση για την οποία οι Πράσινοι απέστειλαν επιστολή σε ΕΠΟ/ΚΕΔ. Ζητώντας να υπάρξει χρήση VAR στο παιχνίδι, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν διαιτητικά λάθη.

Όπως ενημέρωσε το Τριφύλλι μάλιστα, στη συγκεκριμένη επιστολή τονίζεται πως η Αθηναϊκή ΠΑΕ αναλαμβάνει όπως έχει δικαίωμα, τα έξοδα για τη χρήση του VAR. Καλύπτοντας το κόστος που θα υπάρξει για όλη αυτή τη διαδικασία.

Άλλωστε στα ματς κυπέλλου της προηγούμενης φάσης του θεσμού, υπήρξαν σοβαρότατα λάθη των διαιτητών. Τα οποία θα είχαν διορθωθεί αν υπήρχε χρήση VAR στις αναμετρήσεις. Διαφοροποιώντας ακόμη και το ποιες ομάδες τελικά πήραν την πρόκριση.

Πλέον, αναμένεται η απάντηση της Ομοσπονδίας, η οποία όλα δείχνουν πως θα είναι θετική. Μοιάζει καθαρά τυπική υπόθεση λοιπόν, καθώς αυτό που ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι κάτι που προβλέπεται.

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη ο Παναθηναϊκός Β΄

Previous article

O παίκτης που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.