0

Την ώρα που οι «πράσινοι» στερούνται ήδη των υπηρεσίων των τραυματιών Σένκεφελντ και Πούγγουρα, ακόμη ένας στόπερ τους θα τεθεί εκτός για έναν αγώνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζβόνιμιρ Σάρλια από ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των «πρασίνων», αφού με την χθεσινή κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Κροάτης στόπερ στο 3ο λεπτό στο νικηφόρο παιχνίδι με την Λαμία στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» έφτασε τις τέσσερις κίτρινες γεγονός που επιφέρει την τιμωρία του.

Ο Σάρλια θα λείψει σ’ έναν από τους αγώνες κόντρα στον Παναιτωλικό εντός (28/11), την ΑΕΚ εκτός (05/12), τον Ατρόμητο εντός (11/12) και τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός (15/12).

Ο Σέρβος προπονητής των «πρασίνων» δεν έχει αυτή τη στιγμή στην διάθεσή του τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα για το κέντρο της άμυνας κι έτσι η απουσία του Κροάτη έρχεται σ’ ένα πολύ κακό χρονικά σημείο.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν θα αγωνιστεί ο Χουάνκαρ για τον ίδιο λόγο μετά από απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Παρά τη μεγάλη νίκη, έρχονται αλλαγές στο ρόστερ!

Previous article

Ένα αποτέλεσμα που ίσως… γυρίσει τον διακόπτη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.