0

Τα όργανα ξεκίνησαν μετά την εκδικητική απόλυση από τον ΣΠΟΡ ΦΜ του Βασίλη Βέργη από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Livesport ο διευθυντής της καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο να πει ανοιχτά στον κόσμο με ποιους έχει πόλεμο στην ΕΠΟ και ποιος είναι ο σύμμαχος του σε αυτή τη μάχη χαρακωμάτων.

Εμείς από την πρώτη στιγμή γράψαμε ότι η απόλυση Βέργη έγινε για πολιτικούς λόγους καθώς ο δημοσιογράφος ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση και κυρίως στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το θέμα είναι ότι μέσα από αυτή τη βεντέτα θα ακουστούν αλήθειες που από εδώ τις έχετε διαβάσει πολύ νωρίτερα όπως την συμμαχία Αλαφούζου, Μαρινάκη με τις ευλογίες της κυβέρνησης για την πτώση της διοίκησης της ΕΠΟ που ελέγχεται από τους Μελισσανίδη, Σαββίδη.

Πολύ ενδιαφέρον την ίδια στιγμή θα έχει η στάση του Βέργη μέσα από το sdna.gr καθώς ο διευθυντής του σάιτ Βασίλης Παπαθεοδώρου έχει άριστες σχέσεις και συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα καλή ενημέρωση μέσα από την ΠΑΕ ως αποτέλεσμα των θετικών σχέσεων του με τον Γιάννη Αλαφούζο αυτή τη στιγμή.

Ταυτόχρονα το εν λόγω σάιτ είχε ως τώρα αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική του θέματος του Βοτανικού, στηρίζοντας με νύχια και με δόντια.

Αν μάλιστα ο Βοτανικός τιναχτεί στον αέρα τότε θα βγουν αλήθειες από το δίδυμο Βέργη-Παπαθεοδώρου και σε αυτό το μέτωπο με σκοπό να μετριάσουν το δημοσιογραφικό τους κάζο μετά την τρομακτική αβάντα που έκαναν στην προσπάθεια ξεριζωμού του Παναθηναϊκού από το σπιτι του και την μετακόμιση του ως αιώνιος νοικάρης στον σκουπιδότοπο της Αθήνας.

Επίσης μην νομίζετε ότι ο Βέργης θα φοβηθεί τον Αλαφούζο ή τον Μαρινάκη. Έχει και αυτός τα δικά του ερείσματα για να σταθεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι για να μαθαίνουμε αλήθειες θα πρέπει πρώτα να γίνονται απολύσεις. Για τέτοια δημοσιογραφική κατάντια μιλάμε…

 

πηγή: leoforos1908.gr

O Σιδεράς έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι έπρεπε να επενδύσει σ’ εκείνον

Previous article

Το πήρε απόφαση ο Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.