0

Μοναδική αχτίδα ελπίδας στον φετινό Παναθηναϊκό!

Καρλίτος για… MVP

Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Καρλίτος, με τον Ισπανό επιθετικό να ψάχνει τα πατήματά του. Η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στα περισσότερα ματς, αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο «τριφύλλι» μοιραία επηρέαζε και τον 31χρονο φορ.

Βεβαίως, δεν ήταν μόνο το παιχνίδι των «πρασίνων» που έκανε κακό στον Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός είχε διάφορα εξωαγωνιστικά θέματα που είχαν αντίκτυπο στη «δουλειά» του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Παράλληλα, μην ξεχνάμε πως το όνομα του 31χρονου φορ βρισκόταν συνεχώς στα… μανταλάκια, με τη λέξη «πώληση» να καταντάει συχνό φαινόμενο στην καθημερινότητα του.

Ο Καρλίτος έκλεισε τα αυτιά του στις… σειρήνες, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα σενάρια περί πώλησής του και με τη γυναίκα του να έρχεται πλέον για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, δείχνει άλλος άνθρωπος στο γήπεδο.

Εχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και είναι συνεχώς μέσα τους «πράσινους» διακριθέντες. Ο 31χρονος φορ είναι η αιχμή του επιθετικού δόρατος της ομάδας του Ίβαν Γιοβάνοβιτς, κάνοντας παπάδες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό, πως πέρυσι σε 34 αγώνες, βρήκε δίχτυα μόλις 6 φορές και φέτος, μετά από 10 ματς, έχει ήδη φτάσει τα 9 γκολ! Ειναι πρώτος σκόρερ στην Super League με 8 τέρματα, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να πίνουν πλέον νερό στο όνομά του.

 

πηγή: to10.gr

Ο Τότης Φυλακούρης νέος προπονητής στον Αήττητο Σπάτων

Previous article

Πληρώνοντας το ίδιο λάθος για δεύτερη σερί σεζόν…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.