EDITORIALΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EDITORIAL

Μας δουλεύουν ξανά: Ούτε οικονομοτεχνικές μελέτες δεν έχουν γίνει για τον Βοτανικό!!!

0

Μας μιλούν για συμβάσεις που όλο έρχονται, ενώ δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πάντα καλά ενημερωμένη σελίδα του Facebook «Παναθηναϊκός Συναγερμός» ο Δήμος Αθηναίων και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχουν καν καταρτίσει τις οικονομοτεχνικές μελέτες για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό!!!

Μας μιλούν για συμβάσεις που όλο έρχονται, ενώ δεν έχουν γίνει ούτε τα βασικά…

Αναλυτικότερα η σελίδα αναφέρει τα εξής:

«Η σελίδα είναι σε θέση να γνωρίζει από πολύ καλή πηγή ότι ούτε ο Δήμος Αθηναίων ούτε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν υποβάλει τις οικονομοτεχνικές μελέτες που τους έχουν ζητηθεί ώστε να εξεταστεί αν μπορεί να προχωρήσει η χρηματοδότηση του γηπέδου.

Και δεν είναι καθόλου εύκολο να τις υποβάλουν, διότι το θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα όργανά της θεωρούν ότι πρέπει να αποδειχτεί ότι το “πρότζεκτ” του γηπέδου δεν θα αποτελέσει κρατική χρηματοδότηση υπέρ ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας, δηλαδή υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Και όπως είναι γνωστό, στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν περνάνε “μελέτες” τύπου “ο μπακαλόγατος” που περνάνε στο αλαφουζιστάν.

Προφανώς, λέμε εμείς, το θέμα μπορεί να λυθεί μόνο πολιτικά – αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και γι’ αυτό βλέπετε να πάνε από αναβολή σε αναβολή.

Όμως, όλες αυτές οι αναβολές εγκλωβίζουν τον Παναθηναϊκό σε μια όλο και πιο αδιέξοδη κατάσταση και κάποτε επιτέλους θα έπρεπε ο Ερασιτέχνης να πατήσει πόδι απαιτώντας τον πλήρη απεγκλωβισμό από τη Διπλή Ανάπλαση!

Τα άλλα που διαβάζετε από τις φιλοκυβερνητικές πηγές είναι σανός κακής ποιότητας ώστε να συντηρείται το θέμα και μη δίνετε σημασία.

Ασφαλώς ΔΕΝ λέμε ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη, όμως ο βαθμός δυσκολίας για την υλοποίησή της είναι ιδιαίτερα μεγάλος.»

πηγή: leoforos1908.gr

Να “τελειώνει” με Χατζηγιοβάνη – Χουάνκαρ μέχρι τον Δεκέμβριο!

Previous article

Όλα ξεκινάνε από τον playmaker!

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show