EDITORS CHOICE

Οι ανάγκες του Παναθηναϊκού ενόψει Γενάρη!

0

Τι χρειάζονται οι πράσινοι;;;

 Χαφ και στόπερ από το «πάνω ράφι»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποφύγει τις μεταγραφές παικτών που δεν θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Αν θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστικός πρέπει να πάρει οπωσδήποτε έναν χαφ που θα μπορεί να αντικαθιστά επάξια τον Ρουμπέν Πέρεθ, αλλά και να ανταποκρίνεται ως «οκτάρι»: δύσκολος ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών αυτών, μα χρειάζεται έναν επιπλέον παίκτη στη μεσαία γραμμή του, ειδικά δεδομένου ότι το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια Βιγιαφάνιες – Μαουρίσιο και ο Λούντκβιστ για τον οποίο ακόμα δεν έχουμε αξιόπιστο δείγμα γραφής, είναι δανεικός από τη Χρόνινχεν. Αν αποφασιστεί ότι χρειάζεται άμεση αναβάθμιση, χρειάζεται και έναν στόπερ επιπέδου «Σένκεφελντ» και… πάνω, ανεξάρτητα από το αν ο ίδιος ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός επιστρέψει ακμαίος στην ενεργό δράση ή παρουσιαστούν προβλήματα.

Οσο για την επιθετική γραμμή του; Αν ήταν δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει ο Φεντερίκο Μακέντα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023), θα έπρεπε να πάρει από τώρα έναν κλασικό σκόρερ – «εννιάρι». Αυτό, όμως, δεν είναι καθόλου βέβαιο για τον Ιταλό φορ, ο οποίος βρέθηκε επί δυο σερί καλοκαίρια στη πόρτα της εξόδου με πώληση, αλλά είναι ακόμα παίκτης του Τριφυλλιού. Συνεπώς, καλύτερα να μείνει ως έχει και να ψάξει καλύτερους τρόπους αξιοποίησης του Ιωαννίδη και των Παλάσιος – Βιτάλ…

 

 

 

πηγή: gazzetta.gr

Αν δεν αλλάξει αυτός, δεν αλλάζει τίποτα!!!

Previous article

Να μην γίνει εμμονή το 4-4-1-1

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show