0

Αναμένεται να ενεργοποιηθεί  ο Γιόγκι Φέρελ.

Ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι με τον Κολοσσό έκρουσε… νωρίτερα τον «κώδωνα» ενόψει των επόμενων αγώνων της Basket League, καθώς αναμένεται να ενεργοποιηθεί πολύ πιο γρήγορα ο Γιόγκι Φέρελ. Άλλωστε ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να δώσει παιχνίδια στον Αμερικανό γκαρντ ώστε να αποκτήσει περισσότερο ρυθμό ενόψει της συνέχειας και των συνεχόμενων αγώνων εντός και εκτός των συνόρων.

Βέβαια εκείνος που ήταν πιο κοντά στην… αλλαγή ήταν ο Κέντρικ Πέρι ωστόσο το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σέρβο γκαρντ φαίνεται να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του Έλληνα προπονητή. Η αλλαγή δεν αποκλείεται να γίνει αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από το Βελιγράδι, όπου ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του (4/11, 19:00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Όπερ και σημαίνει ότι ο Φέρελ θα κάνει ντεμπούτο στην Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και στη συνέχεια να αποκτήσει ματς στα πόδια του καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ούνικς Καζάν, ΑΕΚ, η διπλή αγωνιστική με τα σε Κάουνας και Μόναχο πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθούν αυτές οι αλλαγές, οι «πράσινοι» θα έχουν το δικαίωμα για άλλη μία έως το τέλος του α’ γύρου.

 

Η «παραγγελιά» του Γιοβάνοβιτς εν όψει Ιανουαρίου

Previous article

Λύμουρα: «Μοναδικό σε όλη την Ευρώπη να παίζεις εκτός έδρας με κόσμο!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.