0

Μόνο ο Κώτσιρας διακρίθηκε

Μπρινιόλι
Μία φορά που χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του, το έκανε στο φαλτσαριστό σουτ του Μπαλογιάννη που έδιωξε σε κόρνερ.

Βαθμός: 6

Κώτσιρας
Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο αποψινό ματς. Ηταν ο μοναδικός με ένταση και αυτοπεποίθηση, πήρε πρωτοβουλίες που δεν αξιοποιήθηκαν από τους συμπαίκτες του και ανασταλτικά δεν είχε προβλήματα.

Βαθμός: 7

Βέλεθ 
Μέτρια εικόνα από τον Ισπανό στόπερ, με μοιρασμένο ποσοστό επιτυχίας στις μακρινές του μπαλιές από την πίσω ζώνη. Ανασταλτικά δεν είχε θέματα.

Βαθμός: 5

Σάρλια
Δεν έκανε σοβαρά λάθη και ήταν γενικά συγκεντρωμένος, αλλά δεν είχε και πολύ δύσκολο έργο απόψε.

Βαθμός: 5

Χουάνκαρ
Πολύ κακή εμφάνιση από τον Ισπανό αριστερό μπακ, με σέντρες στα… πουλιά και με αβίαστα λάθη.
Βαθμός: 3

Πέρεθ 
Μέτρια εικόνα από τον Ισπανό που έδωσε μεν πολλές μάχες και ανασταλτικά ανταποκρίθηκε στο ρόλο του, αλλά δεν βοήθησε όσο μας έχει συνηθίσει στο μοίρασμα του παιχνιδιού, έχοντας αργές και προβλέψιμες μεταβιβάσεις.
Βαθμός: 5

Αλεξανδρόπουλος 
Το χειρότερό του ματς στον Παναθηναϊκό, καμία σχέση με τον κανονικό Αλεξανδρόπουλο. Χωρίς ένταση στο παιχνίδι του, δίχως εμπνεύσεις και με λάθη σαν αυτό της φάσης του δοκαριού του ΟΦΗ που θα μπορούσαν να στοιχίσουν ακριβά.
Βαθμός: 3

Χατζηγιοβάνης
Σε κακό βράδυ ο Ελληνας εξτρέμ δεν του βγήκε τίποτα στο ματς. Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο και όσο το ματς έφτανε προς το τέλος του, έκανε τη μία λάθος επιλογή μετά την άλλη, εμφανίζοντας και σημάδια κόπωσης.

Βαθμός: 3

Καρλίτος 
Το χειρότερό του φετινό ματς στη Λεωφόρο, αλλά ποιος μπορεί να τον ψέξει; Είχε λίγες αλλά τις πιο ποιοτικές εμπνεύσεις της ομάδας και θα μπορούσε να είχε ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό για λίγα εκατοστά.
Βαθμός: 5

Βιτάλ 
Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο που ήταν καλά κλεισμένος και δεν βρήκε χώρους για καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Η εικόνα του εμφανίζει πτωτική πορεία στα τελευταία ματς και θα πρέπει να ανεβάσει άμεσα στροφές.

Βαθμός: 5

Ιωαννίδης 
Εκτός κλίματος αγώνα. Δεν πρέσαρε όπως μπορεί, έμοιαζε βαρύς και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του με εξαίρεση κάποια κερδισμένα φάουλ με πλάτη κοντά στη μεσαία γραμμή.

Βαθμός: 4

Μαουρίσιο
Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο που δεν πούλησε μπάλες και έδωσε μάχες, χωρίςμ όμως βνα είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας.

Βαθμός: 5

Βιγιαφάνιες
Προσπάθησε να παίξει απλά, γυρνούσε πολύ πίσω για να πάρει τη μπάλα και δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός μπροστά από την εστία του Επασί. Θα περίμενε κανείς να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες κοντά στο επιθετικό τρίτο.
Βαθμός: 5

Μπουζούκης
Στο λίγο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε, έβγαλε πάθος αλλά δεν πέρασε η μπάλα από τα πόδια του και δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά.

Βαθμός: 6

Παλάσιος
Ενα μυικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί για περισσότερα από δεκατέσσερα λεπτά, αλλά παρά το μικρό χρονικό διάστημα έδωσε πνοή μεσοεπιθετικά και για λίγα εκατοστά θα μπορούσε να είναι πιστωθεί ασίστ στον Καρλίτος στο 90+4’.
Βαθμός: 7

Φίλιππος Βέροιας – Παναθηναϊκός 0-3: Ένας υγιεινός περίπατος!

Previous article

Παρασκήνιο: Παρατηρήσεις σε Βιγιαφάνιες από συμπαίκτη του την ώρα του αγώνα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.