0

Το αήττητο σερί του στη Volley League διεύρυνε ο Παναθηναϊκός που πέρασε από τη Βέροια με 3-0 σετ κόντρα στον τοπικό Φίλιππο για την τρίτη αγωνιστική.

Στο ματς, που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε μόνο στο τρίτο σετ. Το τριφύλλι κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με μεγάλη άνεση και πήρε το τρίποντο χωρίς απώλεια σετ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός. Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για δύο εβδομάδες λόγω του Λιγκ καπ και στη συνέχεια το «τριφύλλι» δίνει σερί ντέρμπι με Φοίνικα και ΠΑΟΚ για την 4η και 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο τέλος του ματς οι πράσινοι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό «Δημ. Βικέλας» της Βέροιας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ξεκίνησε με τον Μπάση αντί του Στάλεκαρ. Ο Σλοβένος κεντρικός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από ίωση.

Με μπλοκ του Ρανγκέλ στον Ρουμελιωτάκη ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 4-6 στο ξεκίνημα του ματς.Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 5-11 με τον Πρωτοψάλτη και άσο του Ράπτη.

Ο Ρουμελιωτάκης έδωσε τέλος στο σερί των πρασίνων με τον Φίλιππο να μειώνει σε 10-14 μετά από παράβαση του Μπάση στο φιλέ. Με το καλό σερβίς του Ράπτη, το τριφύλλι έχτισε ξανά σερί για το 13-23 με επίθεση του Ντεν Ντρις. Με τη διαφορά των δέκα πόντων (15-25) ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο σετ με επίθεση του Βέλγου διαγώνιου.

Η εικόνα του Φίλιππου ήταν καλύτερη στο δεύτερο σετ. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 7-9 με τον Πρωτοψάλτη και έφτασε στο 8-11 μετά από λάθος του Στουντζίνσκι. Η ομάδα της Βέροιας όμως αντέδρασε και πλησίασε στο 10-11 με μπλοκ του Βραζιλιάνου ακραίου αλλά οι πράσινοι έφτασαν ξανά στο +3 για το 10-13 μετά από λάθος των παικτών του Σωκράτη Τζιουμάκα.

Μετά από χαμένη επίθεση του Ρουμελιωτάκη ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 11-15 με τον προπονητή των Βεροιωτών να καλεί τάιμ άουτ. Με επίθεση του Ντεν Ντρις οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο +5 και στο +6 για το 16-22 μετά από μπλοκ του Ρανγκέλ πάνω στον Γιώργο Τζιουμάκα. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το σετ (17-25) με επίθεση του Ανδρεόπουλου.

Με άσο του Σονάρι ο Φίλιππος προηγήθηκε με δύο πόντους (3-1) στο ξεκίνημα του τρίτου σετ αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε αμέσως. Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν με 3-5 με άσο του Πρωτοψάλτη με τον Σωκράτη Τζιουμάκα να καλεί τάιμ άουτ και τον Φίλιππο να ισοφαρίζει με μπλοκ του Κυρίδη και να προσπερνά με 7-5 με δύο σερί άσους του Γιώργου Τζιουμάκα.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 10-10 με τον Ντε Ντρις αλλά ο Φίλιππος προσπέρασε με 14-11 με μπλοκ του Τζιουμάκα και τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να καλεί τάιμ άουτ. Οι πράσινοι με τον Πρωτοψάλτη στην γραμμή του σερβίς ισοφάρισαν σε 14-14 με επίθεση του Ανδρεόπουλου και προσπέρασαν για το 16-17 με άσο του Ντεν Ντρις.

Με μπλοκ του Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 16-18 αλλά δύο λάθος επιθέσεις του Ντε Ντρις ο Φίλιππος ισοφάρισε ξανά. Με μπλοκ του Σονάρι η ομάδα της Βέροιας προηγήθηκε με 19-18 με τον Ρανγκέλ να δίνει τέλος στο μίνι σερί των γηπεδούχων. Με μπλοκ άουτ του Ρουμελιωτάκη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 21-19 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με μπλοκ του Μπάση.

Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε με 22-23 μετά από λάθος επίθεση Στουντζίνσκι και έφτασε στο ματς μπολ (23-24) μετά από χαμένο σερβίς του Σονάρι. Οι πράσινοι έχασαν δύο ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς και τα κατάφεραν στο τρίτο ματς μπολ μετά από καλό σερβίς του Ντεν Ντρις.

Τα σετ 0-3 (15-25, 17-25, 25-27)

 

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε πολλά θέματα μεσοεπιθετικά – Χάσαμε ένα ημίχρονο!»

Previous article

H κριτική των παικτών Παναθηναϊκού: Σχεδόν όλοι σε κάκιστη βραδιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.