0

Ο Τζόρντι Μπερτομέου φαίνεται πως μέχρι την τελευταία μέρα του στην Euroleague θα… κυνηγάει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Θα περίμενε κανείς πως ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει πολύ σοβαρά ζητήματα να ασχοληθεί αυτή την περίοδο, καθώς διανύει τις τελευταίες μέρες του ως «ισχυρός άνδρας» της Euroleague.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ισπανός έχει βάλει στο… στόχαστρο τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θέλοντας να τους κάνει τους «πράσινους» να πληρώσουν τα αντίποινα για το γεγονός πως εκείνοι πρωτοστάτησαν στην αποπομπή του.

Όπως διαβάσατε πριν από λίγες μέρες, στις 26 Οκτωβρίου ο Μπερτομέου «ευχήθηκε» στον Γιαννακόπουλο για την ονομαστική του εορτή με μια πειθαρχική δίωξη για αναρτήσεις στο Instagram. Μάλιστα, η πιεθαρχική διαδικασία αφορούσε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και είχε ως βασική αιτία posts που είχαν γίνει σε προσωπικούς λογαριασμούς και όχι στις επίσημες σελίδες της ΚΑΕ στα social media.

Ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε μέσω insta stories και ο Ισπανός παράγοντας απάντησε με τη… γνωστή πλέον τακτική του: ασκώντας μια νέα πειθαρχική δίωξη. Είναι δεδομένο πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι στα άκρα εδώ και καιρό, αλλά ακόμα και σήμερα, που ο Μπερτομέου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη διοργάνωση, τα πνεύματα δεν λένε να ηρεμήσουν, με την πλευρά του CEO της λίγκας να συνεχίζει να… προκαλεί.

 

Αποκάλυψη: Έφερε στην Ελλάδα την Αμερικανίδα σέντερ Τζανάε Σμιθ ο Παναθηναϊκός! (videos)

Previous article

Παπαγιάννης: «Θέλω να ξεκινάω τα ματς στο μάξιμουμ της ενέργειας και της ψυχολογίας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.