0

Ο Πρίφτης τρίβει τα χέρια του

Ο Σέρβος γκαρντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους, χωρίς να χάσει σουτ, με 3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 5/5 βολές, έχοντας ακόμα μία ασίστ κι ένα κλέψιμο, μετρώντας 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Είναι δεδομένο πως ο Νέντοβιτς δεν έχει επιστρέψει ακόμα στον βαθμό ετοιμότητας που ο ίδιος επιθυμεί, όμως συνεχίζει να αυξάνει ταχύτητα, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά του μετά την περσινή περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Ο 30χρονος άσος έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά από αυτό κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, πως είναι σε καλό δρόμο για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί τόσο ο ίδιος, όσο και οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Ενώ είναι δεδομένο πως με την άνοδο στην απόδοση του Νέντοβιτς, αλλά και με την προσαρμογή του Γιόγκι Φερέλ στο παιχνίδι των «πράσινων» ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει επιπλέον λύσεις στα χέρια του, με τον Παναθηναϊκό να εμφανίζει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

 

Το “διαμάντι” του Παναθηναϊκού: Δεύτερος σκόρερ, πρώτος “τρίποντος” στην Ευρωλίγκα ο Μέικον!

Previous article

Daryl is… Macon!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.