Οι πράσινοι ξεπέρασαν το κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο όπου δέχθηκαν 29 πόντους

Η πρώτη περίοδος άνηκε ολοκληρωτικά στο Περιστέρι, που έκανε ότι ήθελε την… αναιμική άμυνα του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες της ομάδας των δυτικών προαστίων είχαν πρωταγωνιστή τον Λίνο Χρυσικόπουλο, ενώ οι «πράσινοι» αναζητούσαν μπροστάρη στην επίθεση.

Το Περιστέρι προηγήθηκε με 6-3 το 2′, με το «τριφύλλι» να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 3′ με 6-8, τους παίκτες του παίκτες του Μανωλόπουλου στη συνέχεια να βλέπουν το καλάθι σαν… βαρέλι και να παίρνουν διαφορά ακόμα και 11 πόντων (27-16) στο 9′ και το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 29-20.

Στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός πάτησε… παρκέ, με τους παίκτες Πρίφτη να βρίσκουν ρυθμό στην επίθεση, με πρωταγωνιστές τους Μέικον (11 π.) και Παπαπέτρου (10 π.), καταφέρνοντας να «ροκανίσει» σταδιακά τη διαφορά και βελτίωσε και πολλά πράγματα στην άμυνα.

Το «τριφύλλι» μείωσε αρχικά σε 31-25 στο 13′, με το Περιστέρι να ξεφεύγει και πάλι στο σκορ με 37-25, χάρη τους συνεχόμενους πόντους του Κατσίβελη, που τελείωσε το πρώτο μέρος με 10, στη μεγαλύτερη μέχρι τότε διαφορά στο ματς. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο ανέκαμψε άμεσα και έφερε με σερί 14-2 το παιχνίδι στα ίσια (39-39) στο 19′, για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 41-41.

Στην τρίτη περίοδο η κατάσταση άλλαξε άρδην, με το «τριφύλλι» να ανεβάζει την πίεση στην άμυνα και να κλείνει τους διαδρόμους στους παίκτες του Περιστερίου, που έβρισκαν δύσκολα σκορ, με τους Μέικον και Παπαπέτρου να βρίσκουν συμπαραστάτη στην επίθεση τον Παπαγιάννη, που ανέβασε την απόδοσή του.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 41-43 στο 21′ και στη συνέχει πάτησαν το… γκάζι και έφυγαν με διαφορά 10 πόντων (45-55) στο 25′, ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο όντας μπροστά με 53-63 και έχοντας αλλάξει εντελώς πρόσωπο σε σχέση με τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Η τέταρτη περίοδο κινήθηκε στον ρυθμό που ήθελε ο Παναθηναϊκός, με την άμυνά του να συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο, τη διαφορά να κυμαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος κοντά στους 10 πόντους, το δεκάλεπτο για ολοκληρώνεται… σβηστά και τους «πράσινους» να φτάνουν στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι.

Τα δεκάλεπτα: 29-20, 41-41, 53-63, 62-77

Γενική είσοδος 5 ευρώ κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου

Previous article

Δεν έκανε ο Γιοβάνοβιτς τον Παναθηναϊκό πελάτη της Λαμίας, του ΠΑΣ και του… Μποροθρύλου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.