0

Εμφανίζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δύο διαφορετικά πρόσωπα

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, ρήση η οποία ταιριάζει… γάντι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος εμφανίζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δύο διαφορετικά πρόσωπα, ένα εξαιρετικό μέσα στη Λεωφόρο και ένα… soft μακριά από αυτή. Αυτό έγινε χθες και στην Τρίπολη, όπου οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι σε έναν Αστέρα Τρίπολης ψυχωμένο, με παίκτες που πήγαιναν με τα… χίολια πάνω στην μπάλα, καταφέρνοντας να γυρίσουν το ματς και να διατηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να μη χάνουν στα έξι τελευταία ματς από το Τριφύλλι.

…Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στο παιχνίδι τους Κώτσιρα και Ιωαννίδη, μήπως και κάνει την ομάδα του πιο επιθετική, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να έχει τον έλεγχο και να γίνει επικίνδυνος σε τρεις περιπτώσεις, απέναντι σε έναν Αστέρα που έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα. Όπως και να έχει, αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη και ο Παναθηναϊκός δεν την πήρε για ακόμη μία φορά μακριά από το σπίτι του, γεγονός το οποίος θα πρέπει να προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό άπαντες. Εάν θες να κοιτάς ψηλά, πρέπει να κερδίζεις και εκτός έδρας και φέτος οι Πράσινοι δεν το κάνουν…

Έτσι νίκησε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι!

Previous article

Φαίνεται ξεκάθαρο ψυχολογικό πρόβλημα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.