0

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κάνει το δικό του σχόλιο για τον φετινό Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο θεωρείτε ότι χτίζει κάτι καλό;

«Οι εμφανίσεις στη Λεωφόρο δίνουν χρόνο στον Παναθηναϊκό για να εμφανιστεί καλύτερος στα εκτός έδρας. Από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στον Γιοβάνοβιτς, που είναι ένα παιδί το οποίο έχει κάνει καριέρα στην Ελλάδα και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να φτιάξει μια καλή ομάδα και να βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να αρχίσει να αποδίδει καλά και εκτός έδρας και θα το καταφέρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τότε θα μιλήσουμε με άλλα δεδομένα. Βέβαια, για την κορυφή χρειάζεται δρόμο. Είναι λογικό καθώς η ομάδα πέρυσι ήταν χάλια. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα από την μία μέρα στην άλλη.

Πρέπει να στηρίξουν όλοι τον Γιοβάνοβιτς τώρα. Πρέπει να του δοθεί χρόνος να χτίσει αυτό που θέλει. Είναι σοβαρός προπονητής».

Ποια είναι η γνώμη σας για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού;

«Η ομάδα έχει πάρει κάποιους κάλους παίκτες. Σίγουρα ο καλός ποδοσφαιριστής φαίνεται από την αρχή, αλλά μπορούμε να τους περιμένουμε λίγο για να τους δούμε. Έτσι κι αλλιώς έχουμε κάνει υπομονή τόσα χρόνια με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά ο Βιτάλ έχει δείξει κάποια πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει όλοι να αφήσουν τον Γιοβάνοβιτς να δουλέψει και να φέρει τους ποδοσφαιριστές που θέλει, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη η ομάδα στο μέλλον».

Η ομάδα του Ιβάν πείθει κάθε δύσπιστο

Previous article

Όταν έχεις προπονητή και όχι …Πογιάτους!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.