0

Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει μία φιλοσοφία, στην οποία όλοι οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές κινούνται διαρκώς

Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει μία φιλοσοφία, στην οποία όλοι οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές κινούνται διαρκώς και προσπαθούν να φτιάξουν με επιθετικά τρεξίματα κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα. Για την ακρίβεια ποιο συνετοί στον ρόλο τους ήταν οι Σάντσεθ, Πέρεθ και οι Χουανκάρ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Παλάσιος, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης δεν σταματούν να προσπαθούν, να φτιάξουν χώρους για να ανοίξουν την άμυνα του αντιπάλου.

Έχοντας τόσους ποδοσφαιριστές ικανούς να κρατούν πάνω τους την αντίπαλη άμυνα, αλλά και στο να δημιουργήσουν, είναι δεδομένο, πως ο Χατζηγιοβάννης με την ταχύτητα του σε κάθε παιχνίδι θα είναι ένα διαρκής μπελάς για την αντίπαλη άμυνα. Είναι εύκολο να του δημιουργηθούν συνθήκες για να παίξει στο ένας με ένας, να βρει κενά στην αντίπαλη άμυνα που όλοι κάποιον πρέπει να προσέχουν, αλλά και το πιο σημαντικό είναι πως γνωρίζει πως η κίνηση του θα αξιοποιηθεί σωστά.

Δηλαδή, είτε με μακρινή μεταβίβαση είτε με μία συνεργασία θα πάρει την μπάλα, εκεί που θέλει. Επειδή είναι κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει ο Χατζηγιοβάνης, να γίνει πιο ουσιαστικός. Δηλαδή να τελειώνει με μεγαλύτερη ποιότητα και προσοχή τις ενέργειες του. Είναι ξεκάθαρο πως με τα τρεξίματα του βοηθάει πολύ το ποδόσφαιρο της ομάδας του, πως ο ίδιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χρειάζεται όμως να βελτιώσει την τελική του απόφαση, για να κάνει πραγματική διαφορά.

Αρέσει στον Παναθηναϊκό το… αστέρι του Βόλου – “Τεχνίτης, με γκολ και φαντασία”!

Previous article

Ατσάλινος χαρακτήρας και βελτίωση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.