0

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αποτύπωσε την πλήρη αλήθεια για τον Βοτανικό

O Δημήτρης Ανδριόπουλος είναι ο πρόεδρος της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων DIMAND. Η εν λόγω εταιρεία εμπλέκεται στην υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης και των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό καθώς σε πρώτη φάση ανέλαβε την υλοποίηση των προμελετών του κλειστού γυμναστηρίου που προορίζεται για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο κύριος Ανδριόπουλος πριν από μερικές μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό metropolis και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζα. Μέσα από τη συζήτηση ο πρόεδρος της Dimand αποτύπωσε την πάσα αλήθεια σε σχέση με την ιδιοκτησία του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό αλλά και το κομμάτι της χρηματοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι το γήπεδο θα ανήκει στον δήμο Αθηναίων (το χαρακτήρισε μάλιστα δημοτικό γήπεδο) και θα το παραχωρήσει στoν Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εφ’ όρου ζωής για χρήση.

Με λίγα λόγια ο κύριος Ανδριόπουλος επιβεβαιώνει μέσα σε 40 δευτερόλεπτα αυτά που γράφουμε εδώ και μήνες.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το γήπεδο του Βοτανικού θα είναι δημοτικό και δεν θα ανήκει στον Ερασιτέχνη, όπως συμβαίνει σήμερα με τη Λεωφόρο.
  • Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από ιδιοκτήτης που είναι σήμερα στη Λεωφόρο και δεν μπορεί να τον κουνήσει ΚΑΝΕΝΑΣ από εκεί θα την δώσει ΤΖΑΜΠΑ για να μετατραπεί σε έναν εφ’ όρου ζωής νοικάρη του Δήμου Αθηναίων σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας και μάλιστα δίπλα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.
  • Στο κομμάτι της χρηματοδότησης ο πρόεδρος της Dimand ήταν ελαφρώς ασαφής καθώς δεν προσδιόρισε τους πόρους από τους οποίους θα προκύψει η χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

    Εμείς λέμε συνεχώς πως η όλη υπόθεση κολλάει εκεί και πολύ δύσκολα θα ξεμπλοκάρει γιατί θα είναι τρομακτικά δύσκολο να αντληθούν και μάλιστα με ταχείς διαδικασίες 100 και παραπάνω εκατομμύρια ευρώ (μετά τις ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες) από τα ταμεία του κράτους.

    Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν είναι αποτέλεσμα σκληρών διαπραγματεύσεων.

    Απλά ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του έργου και η υπόθεση “τρενάρεται” μήπως και τελικά βρεθούν τα χρήματα.

    Αυτή τη στιγμή όμως χρήματα για ποδοσφαιρικό γήπεδο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα μυθεύματα μηνών σε σχέση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό και τα περιβόητα ίδια δικαιώματα με τη Λεωφόρο έλαβαν και τυπικά τέλος μετά τα όσα ανέφερε δημόσια ο κύριος Ανδριόπουλος.

 

“Διπρόσωπος” εντός και εκτός έδρας – Ο Ιβάν έχει κρούσει ήδη το καμπανάκι!

Previous article

Ανατροπή: Βλέπουν αποστολή για τον Ιωνικό οι Ιωαννίδης και Κώτσιρας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.