0

H …κυκλοφορία του Πολωνού στόπερ στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού»

Η προ ημερών επίσκεψη του Πολωνού ατζέντη, Μάρτσιαν Μίχαλακ στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, έριξε στο τραπέζι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ονόματα ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο γραφείο «INN Football» του εν λόγω μάνατζερ.

Ένα εξ αυτών  και του Πζέμισλαβ Βισνιέβσκι.

Ο 23χρονος πανύψηλος (1,95 μέτρα) στόπερ αρχηγός της Γκόρνικ κι άλλοτε συμπαίκτης στο πολωνικό κλαμπ με τους…δικούς μας Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, μπαίνει τον Γενάρη στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την πολωνική ομάδα και σίγουρα οδηγείται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η επιθυμία της Γκόρνικ για την επέκταση του συμβολαίου που λήγει το καλοκαίρι του ΄22 είναι δεδομένη κι έχει ήδη μεταφερθεί προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ο Βισνιέβσκι δείχνει πως κάθε άλλο παρά σε προτεραιότητα βάζει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γκόρνικ.

Κι έχει ασφαλώς τους λόγους του για αυτή την τακτική.

 

Το ευρωπαϊκό κοστούμι και η…προαγωγή

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει φιλοδοξίες για την καριέρα του οι οποίες ασφαλώς και δεν…ικανοποιούνται στην Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 10η θέση κι ενώ στην “Estaklasa” συμμετέχουν συνολικά 18 ομάδες.

Ο Βισνιέβσκι με εξαίρεση τα όλα κι όλα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έπαιξε με την Γκόρνικ Ζάμπρζε το καλοκαίρι του ΄18 στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, έκτοτε δεν άφησε τα ποδοσφαιρικά…αποτυπώματά του εκτός Πολωνίας.

Κι αυτό είναι κάτι που τον «πονάει» και του στερεί την…προαγωγή του στην Εθνική Πολωνίας έχοντας 2 συμμετοχές με την Under 21.

 

Οι…σειρήνες από Ιταλία και Ρωσία

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του είχε παίξει για την ιταλικές (Ουντινέζε, Μπρέσια, Λέτσε) και ρωσικές ομάδες (Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ).

Ωστόσο τα «θέλω» (2-2,5 εκατ. ευρώ) της Γκόρνικ για την πώλησή του στάθηκαν εμπόδιο για τη μεταγραφή του σε ένα από τα κλαμπ που έστριψαν τις κεραίες τους προς το μέρος τους.

Από το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο πολλά άλλαξαν και τον προσεχή Γενάρη, θα είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα με επίκεντρο την αποχώρησή του από την Γκόρνικ και το άνοιγμα μιας νέας σελίδας στην καριέρα του.

Κάτι που φυσικά κι έχουν κατά νου τόσο ο Βισνιέβσκι όσο και ο μάνατζερ του και χωρίς να χάνουν χρόνο κάνουν τα κουμάντά τους.

 

«Γέμισε» στα μετόπισθεν, «άδειασε» στην επίθεση!

Previous article

Γενική είσοδος 5 ευρώ κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.