0

Του πάνε τα τελευταία χρόνια του Παναθηναϊκου οι διακοπες του Οκτωβρίου.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος μετά την διακοπή του Οκτωβρίου τα 4 τελευταία χρόνια.Το ”τριφύλλι” έχει 3 νίκες και μία ισοπαλία σε 2 εντός έδρας παιχνίδια και 2 εκτός.

Συγκεκριμένα την σεζόν 2017-18 στις 16 Οκτωβρίου οι ”πράσινοι” σε ένα ματς που τα είχε όλα κερδίσαν με 2-1 την ΑΕΛ, με τον Χίλιερμακ να σκοράρει στο 93′.Το ”τριφύλλι” εκείνο το βράδυ έπαιζε με 9 παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη την σεζόν 2018-19 κερδίζει 1-0 τον Πανιώνιο στις 20 Οκτωβρίου, στο ΟΑΚΑ, ενώ με το ίδιο σκορ και την ίδια ημερομηνία, το επόμενο έτος οι ”πράσινοι” κερδίζουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την περσινή χρονιά στις 18/10 οι ”πράσινοι” παίζουν στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ και ο Μακέντα στις καθυστερήσεις κάνει το 2-2.

Το Σάββατο στις 16 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ιωνικό, με το ”τριφύλλι” να θέλει τους 3 βαθμούς για να κρατήσει το φετινό αήττητο στο Απόστολος Νικολαΐδης.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Πότε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Φέρελ

Previous article

Στο τραπέζι η χαλάρωση των περιορισμών στα γήπεδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.