0

Έχει αργήσει ο Παναθηναϊκός στο θέμα των ανανεώσεων.

Δεν θα του… πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, αν δεν τα βρει με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και τον Χουάνκαρ, όμως θα έπρεπε να έχει ήδη συζητήσει μαζί τους για να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα “θέλω” τους. Τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Εφόσον τους θέλει, βεβαίως! Αν ήθελε να… περιμένει (όπως στις περιπτώσεις του Βιγιαφάνιες, του Βέλεθ, του Σάντσες και του Μαουρίσιο) για να διαπιστώσει την απόδοσή τους στην τρέχουσα σεζόν και να αποφασίσει το καλοκαίρι (λήγουν όλα αυτά τα συμβόλαια), πρόβλημα δεν θα υπήρχε.

Εφόσον, όμως, τα στελέχη της ΠΑΕ και ο Γιοβάνοβιτς θεωρούν ότι οι δύο παίκτες πρέπει να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, οι υποθέσεις τους έχουν καθυστερήσει. Οι δύο παίκτες είναι σε απόλυτα πλεονεκτική θέση, εφόσον σε δυόμισι μήνες -εφόσον το επιθυμούν- αποκτούν το δικαίωμα να συμφωνήσουν με ομάδα της αρεσκείας τους για το καλοκαίρι που μένουν ελεύθεροι. Το ότι ουδείς εκ των δύο έχει τη διάθεση να βγει στη… γύρα για προσφορές, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.

Επιστρέφει με Αστέρα ο Σένκεφελντ!

Previous article

Basket League: Το πρόγραμμα 3ης, 4ης και 5ης αγωνιστικής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.