0

Βαριές ήττες γνώρισαν οι ομάδες Κ17 και Κ15 του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Super League K17 και Κ15

Η Κ17…

Η Κ17 του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 4-2 από την αντίστοιχη του ΟΦΗ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League K17.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με τον Φαϊτάκη, ενώ στο 43’ ο Κώττης έκανε το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 στο 65’ με τον Γεωργουλάκη, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι «πράσινοι» δεν άντεξαν μέχρι το τέλος του αγώνα και στο 88’ ο Τακάκης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΟΦΗ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φαϊτάκης «έγραψε» το 4-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Κ15…

Η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 5-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε στο 9′ για τον Ατρόμητο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Στεργίου, έπειτα από ανατροπή του Λατιφάι στον Βλαχάκη. Μόλις δύο λεπτά αργότερα (11′) η ομάδα του Περιστερίου σκόραρε για δεύτερη φορά σε τετ α τετ του Μαστρογιαννάκη.

Ακολούθησε η αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες. Στο 15′ ο Χατζάρας απείλησε με σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 17′ ο Θάνος είχε ευκαιρία για γκολ, στο 23′ ο Μπόκος έπιασε καλό σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο, στο 24′ απείλησε και πάλι ο Χατζάρας αλλά ο γκολκίπερ του Ατρομήτου απέκρουσε, όπως συνέβη και στο 42′ σε σουτ του Ζέκα.

Στο 67′ έπειτα από λάθος της άμυνας ο Ζότο πέτυχε το 3-0, στο 78′ ο Γαλατάς ήταν εύστοχος σε ακόμη ένα πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για το 4-0, ενώ στο 81′ ο Τασιούλας διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ατρόμητος: Κατσάρας, Σπηλιόπουλος, Γαλατάς, Καρόπουλος, Βαρδακώστας, Κώτσης, Κοκκοριάς, Φρέρης, Βλαχάκης, Στεργίου, Μαστρογιαννάκης. Έπαιξαν και οι: Τασιούλας, Ζότο.

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Μακρυπίδης (51′ Ζυγούρας), Βενάκης, Μπούλμπασας, Λατιφάι (64′ Γερονικολόπουλος), Ζέκα, Θάνος, Μπόκος (51′ Καλοσκάμης), Τρίκατζης, Χατζάρας (64′ Ουζουνίδης), Τσίγκας (69′ Μαρκεζίνης).

Μπαίνει την Τρίτη ο Βέλεθ για Ιωνικό

Previous article

Το πλάνο για το ρόστερ της Ελλάδας μετά από την απόκτηση του Γιόγκι Φέρελ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.