0

Διάβαστε τις δηλώσεις του Χάουαρντ Σαντ-Ρος

Μεγάλη νίκη, μεγάλη ανατροπή στο φινάλε.

“Ήταν αναγκαίο για να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις μπροστά σε αυτούς τους καταπληκτικούς φίλαθλους. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη”.

Ανατρέψατε διαφορά 5 πόντων στα τελευταία 40 δεύτερα. Πόσο πολύ πιστεύατε στην ανατροπή όταν βρεθήκατε με την «πλάτη στον τοίχο»;

“Δεν σταματήσαμε λεπτό να πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν πίσω σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά παλέψαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. Όλοι στην ομάδα έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και αυτό φάνηκε και σήμερα.”

Οι εμφανίσεις με Μονακό και Άρη σίγουρα σας προβλημάτισαν. Τι ήταν αυτό που άλλαξε σήμερα και παρουσιάσατε αυτή την εικόνα στο γήπεδο;

“Οι εμφανίσεις μας με τη Μονακό και τον Άρη δεν ήταν αντιπροσωπευτικές της ομάδας μας και των δυνατοτήτων της. Στεναχωρηθήκαμε, αλλά πεισμώσαμε κιόλας. Είπαμε ότι πρέπει να παλεύουμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Ακόμα και αν αυτή δεν έρθει. Αυτό κάναμε σήμερα και στο τέλος δικαιωθήκαμε.”

Οι φίλαθλοι φάνηκε πως σας έδωσαν έξτρα ώθηση για τη νίκη σήμερα. Πιστεύεις, πως κατά την διάρκεια της χρονιάς, θα έχουν την επιρροή που είχαν στο σημερινό παιχνίδι;

“Το ελπίζουμε, πάρα πολύ. Τους έχουμε πραγματικά ανάγκη. Στηριζόμαστε σε αυτούς 100% και θέλουμε να μας δίνουν καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς την αγάπη τους, όπως μας την έδωσαν σήμερα.”

Ακολουθούν 3 δύσκολοι εκτός έδρας αγώνες. Τι να περιμένουμε από την ομάδα μετά και την συγκλονιστική σημερινή νίκη;

“Ε ναι, θα είναι πολύ σκληρό. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα πολύ δύσκολα. Αλλά αυτο που νιώθω είναι, ότι η ομάδα, ειδικά μετά από αυτο το ματς, έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να παλέψει για τη νίκη σε αυτά τα 3 παιχνίδια.»

 

 

 

πηγή: paopantou.gr

Μαθήματα αυτογνωσίας και αυτοκτονίας

Previous article

Στην Ισπανία θα δώσει εξετάσεις…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.