0

Μια κατηγορία που έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία

Μια κατηγορία που έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι τα κλεψίματα. Ομάδα που κλέβει συχνά, βάζει stop σε πιθανές απειλές και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις ή καλύτερα προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Στα κλεψίματα, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στη Super League με 138, έχοντας από κάτω τους Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό που του λείπει για να γίνει περισσότερο παραγωγικός, άρα και αποτελεσματικός είναι η γρηγορότερη ανάπτυξη μετά το κλέψιμο για να “βγει” η ευκαιρία και το γκολ.

Παρατηρούμε, επίσης, μια ισορροπία στις μονομαχίες και μια ελαφριά υπεροχή έναντι του αντιπάλου. Το 49,2% των μονομαχιών στα παιχνίδια οι πράσινοι το κερδίζουν, τη στιγμή που ο αντίπαλος έχει ποσοστό 48%. Οι περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες- αναλογικά- ήταν στο ματς με τον Άρη και ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σαν σήμερα:Καθάρισε ο Λυμπερόπουλος!

Previous article

Τι έκαναν τον πρώτο μήνα οι Αργεντίνοι προ του Παλάσιος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.