Από τους πρωταγωνιστές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Φακούντο Σάντσες.

Ο Φακούντο Σάντσες βρέθηκε τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον “αιώνιο” αντίπαλό του στο Φάληρο, καθώς ο Κώτσιρας αποκόμισε ίωση δυο μέρες πριν το μεγάλο ματς.

Η μέτρια περσινή του χρονιά ανάγκασε τους “πράσινους” να ψάξουν για δεξιό οπισθοφύλακα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και με την έλευση του Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης ο Αργεντίνος δεξιός μπακ “έχασε” την θέση του στην ενδεκάδα.

Ο Σάντσες από την άλλη είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από την τελευταία αγωνιστική των περσινών playoff και την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και η επιστροφή του στην ενδεκάδα σε ένα τόσο σημαντικό ματς, ήταν μεγάλο ερωτηματικό.

Ο Αργεντίνος ήταν από τα βασικά γρανάζια για την ανασταλτική ανάπτυξη της επιθετικής ανάπτυξης των “ερυθρολεύκων”. Ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα σταματώντας αρκετές φορές την αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού.

Έτσι λοιπόν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως και με τους Σάρλια, Μπρονιόλι, είδε τα μπακ απ του να διευρύνονται…

 

 

Το πρόγραμμα “βουνό” και η απαιτούμενη αντίδραση

Previous article

Αλβέρτης και Διαμαντίδης: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.