0

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κέντρικ Πέρι και Νεμάνια Νέντοβιτς

Με το αριστερό ξεκίνησε την νέα χρονιά στην Euroleague ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν εύκολα από την Μονακό (75-63), χωρίς να καταφέρουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο. Με εξαίρεση τον Ιωάννη Παπαπέτρου (16π., 6ριμπ.) οι υπόλοιποι παίκτες κινήθηκαν κάτω του μετρίου, με δύο από αυτούς κυριολεκτικά να βρίσκονται στο μηδέν.

Ο λόγος για τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Κέντρικ Πέρι που «έσπασαν» τα καλάθια με 0/17 σουτ εντός πεδιάς. Χειρότερο ranking από τον Αμερικανό άσο ο οποίος στην πρεμιέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση είχε 0/10 σουτ (0/6 2π., 0/4 3π.), μετρώντας επίσης και 3 λάθη για αρνητική αξιολόγηση (-10). Αντίστοιχα κακή παρουσία από τον Σέρβο άσο που ψάχνει κυριολεκτικά τα πατήματά του (0/3 2π., 0/4 3π.), έχοντας άδεια στατιστική (1λ., -9 ranking). Την ίδια στιγμή, ο Ντάριλ Μέικον βοήθησε μόνο στα τελευταία λεπτά με το ματς «τελειωμένο», όταν και σημείωσε 13 πόντους με δύο συνεχόμενα τρίποντα.

Αναμενόμενα, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός κόντρα στους Μονεγάσκους, εξέλιξη που «φωνάζει» το πρόβλημα στην περιφέρεια με την απουσία ενός πλέι μέικερ που θα αναλάβει να μοιράσει σωστά και με ασφάλεια το παιχνίδι.

Ξαφνικό πρόβλημα με Διούδη – Ιωαννίδη, μένουν εκτός ντέρμπι

Previous article

Ενισχύει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.