0

Ο Άτσο Πέτροβιτς, αδερφός του εμβήματικού Ντράζεν, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πρόθυμος να δώσει ό,τι ζητούσε ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ για να φορέσει τα πράσινα, το 1993.

Ο αδερφός του Ντράζεν Πέτροβιτς, Άτσο, μίλησε σε μεγάλη συνέντευξη στην ισπανική AS και αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μάλιστα, το 1993 οι πράσινοι ήταν πρόθυμοι να δώσουν στον Πέτροβιτς ό,τι ζητούσε, ωστόσο ο αδερφός του σημείωσε ότι εκείνος θα υπέγραφε σε Μπρούκλιν Νετς, Νιού Γιορκ Νικς ή Χιούστον Ρόκετς.

“Το τετραετές συμβόλαιό του στο ΝΒΑ έφτανε στο τέλος του και δεν είχε κερδίσει πολλά χρήματα, γιατί τα συμβόλαιά του, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που είχε στη Ρεάλ, ήταν αρκετά πιο χαμηλά από ό,τι φανταζόταν ο κόσμος και ο ίδιος ήθελε να υπογράψει ένα που θα άρμοζε στο επίπεδό του.

Πέρα από το ΝΒΑ, υπήρχε μια ομάδα από την Ευρώπη που ήταν πρόθυμη να πληρώσει στον Ντράζεν όσα χρήματα ήθελε, ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό τον κρατούσε ήρεμο. Το θέμα το χειριζόταν ο ατζέντης του στις ΗΠΑ και πιστεύω πως μετά το Ευρωμπάσκετ στη Γερμανία ο Ντράζεν θα έμενε στο ΝΒΑ και θα υπέγραφε σε μια από τις τρεις ομάδες που είχαν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον, τους Νετς, τους Νικς ή τους Ρόκετς”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άτσο Πέτροβιτς.

 

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα μπροστά, είχε κέρδη, αλλά θα κριθεί στα δύσκολα

Previous article

Παραμένει εκτός ο Σπόραρ, νοκ άουτ με Τσέλσι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.