0

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά από καιρό εμφανίστηκε όπως έπρεπε σε ένα ματς και νικητής ήταν ο… Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός μετά το τραγικό γεγονός του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ πήγαινε στην Κρήτη να παίξει ματς που θα έκρινε πολλά. Ο Αλόνσο μπορεί να μην έφυγε κατά τη διάρκεια της διακοπής αλλά είναι-ήταν κοινό μυστικό πως στην πρώτη στραβή δύσκολα θα μείνει-έμενε στην Ελλάδα.

Τελικά ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε απλά στην Κρήτη. Ήταν ίσως η πρώτη φορά μετά τις ρεβάνς με Άγιαξ και Λανς που εμφανίστηκε… ωραίος.

Άρεσε. Αγωνιστικά αλλά και σε θέμα πνευματικής ετοιμότητας. Η έδρα του ΟΦΗ είναι πάντα δύσκολη για όλους. Παραδοσιακά. Ο Παναθηναϊκός ναι κινδύνευσε να ισοφαριστεί και ναι χρειάστηκε να κάνει διαχείριση για να κρατήσει το 0-1.

Και; Αυτά χρειάζονται για μια νίκησε σε μια τόσο δύσκολη έδρα.

Το συμπέρασμα είναι πως επιτέλους μετά από καιρό, η ομάδα που κατέβασε ο Αλόνσο ήταν αυτή που έπρεπε.

Και αυτό αποτυπώνεται και πρακτικά στη βαθμολογία με τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει ΑΕΚ και Ολυμπιακό στους 3, να έχει Άρη και ΠΑΟΚ σε απόσταση των 5. Με τον Άρη παίζει την αγωνιστική που έρχεται στο ΟΑΚΑ.

Αυτό κι αν είναι τεστ.

Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τον φορμαρισμένο Άρη, τότε ο Αλόνσο μπορεί να έχει μπει σε διαδικασία για να αλλάξει την κατάσταση.

Θα είναι αν μη τι άλλο κόντρα στις πιθανότητες.

Παραμένει εκτός ο Σπόραρ, νοκ άουτ με Τσέλσι

Previous article

Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο γιος του Βύντρα κι άλλοι επτά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.