0

Πρέπει να κάνει «παπάδες» για να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να κάνει μαγικά ο Τζούρισιτς για να μπει στην διαδικασία ο Παναθηναϊκός να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που τελειώνουν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα δύο είναι αυτά που απασχολούν τον οργανισμό. Του Βαγιαννίδη, του οποίου το θέμα άνοιξε πάλι και του Αράο για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει καιρό τώρα πως θα κληθεί μέχρι τα Χριστούγεννα για να συζητήσει το νέο διετές ή τριετές συμβόλαιο που θα του προσφερθεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καν σκέψη όμως για τον Τζούρισιτς. Ο Σέρβος που ήρθε με πολλές περγαμηνές από το «καμπιονάτο» και με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που όμως δεν δικαιολόγησε στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Ο Τζούρισιτς έθεσε από μόνος του θέμα αποχώρησης μετά το τέλος της περασμένης χρονιάς όντας δυσαρεστημένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής, με τον Ντιέγκο Αλόνσο όμως να αλλάζει τα δεδομένα, να του δίνει πάλι φανέλα βασικού και να τον έχει σαφώς πιο ενεργό.

Ο 32χρονος Σέρβος δεν έχει πείσει ακόμη κανέναν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός τη διάθεση να ανοίξει κουβέντα για νέο συμβόλαιο με επταψήφιο νούμερο όπως αυτό που τρέχει σήμερα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Φίλιπ Τζούρισιτς πρέπει να κάνει… μαγικά κατά την διάρκεια της χρονιάς για να ανοίξει κουβέντα παραμονής του στην ομάδα.

«Σάλος» για πανό με Αταμάν στην Κρήτη! (Pic)

Previous article

Τρία πράγματα από το νικηφόρο πέρασμά στο Ηράκλειο

Next article

You may also like