0

Τα ποσταρίσματα των παικτών στα social media με το hashtag και τον αριθμό της φανέλας του Μπαλντόκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, προχώρησαν σε διάφορα ποσταρίσματα, τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για λόγους οικονομίας του πρωταθλήματος. Όλα τα ποστ ήταν αφιερωμένα στον Τζορτζ Μπαλντόκ με το hashtag 32, δηλαδή το νούμερο της φανέλας του.

Ο Τέτε, μετά την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Κρήτη και το όμορφο γκολ που πέτυχε, το οποίο αφιέρωσε φυσικά στη μνήμη του Τζορτζ Μπαλντόκ, έκανε σχετικό ποστ γράφοντας: «Τέλεια νίκη, συγχαρητήρια σε όλο το γκρουπ!!»

Από την άλλη, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τέτε, πόσταρε τη φωτογραφία των «πρασίνων» πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού κρατούσαν τη φανέλα του Μπαλντόκ.

Ο Βραζιλιάνος χαφ Αράο έγραψε: «Πολύ σημαντική νίκη, συνεχίζουμε το ταξίδι» με hashtag τον αριθμό 32, που φορούσε ο Τζορτζ.

Ο Παναθηναϊκός και ο Τζορτζ είναι “εδώ”

Previous article

Έξω με ίωση ο Σπόραρ – Ατομικό για Ιωαννίδη και Μαξ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.