0

Ο Βραζιλιάνος είναι ο κορυφαίος σε προσφορά παίκτης του τριφυλλιού από την αρχή της σεζόν, δίνει πολλά σε δημιουργία και εκτέλεση, είναι μια μεταγραφή η οποία ΗΔΗ έχει αποδειχθεί λίρα εκατό.

Εάν δεν υπήρχε ο Τετέ, το πρώτο ημίχρονο φαντάζει απίθανο να είχε καλή κατάληξη για τον Παναθηναϊκό. Ο Τετέ όποτε έπιανε την μπάλα στα πόδια του προκαλούσε τρόμο στην αντίπαλη άμυνα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν εκμεταλλεύτηκε καν μία καθαρή ευκαιρία, αφού δημιούργησε μόνος του τις προϋποθέσεις για να εκτελέσει. Και το σουτ του ήταν εξαιρετικό, σε ένα σημείο που ο Χριστογεώργος δεν μπορούσε να αντιδράσει, παρά μόνο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Γιατί η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είχε καμία διαφορά με την αντίστοιχη πριν τη διακοπή. Αργή ανάπτυξη, στατικότητα, ελάχιστοι συνδυασμοί. Οι παίκτες του ΟΦΗ έτρεξαν, πίεσαν και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν την ισοφάριση, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αλλιώτικη μορφή. Γιατί ο ΟΦΗ ήταν ακίνδυνος, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία.

Με εξαίρεση τη στατική φάση του Αράο. Αναμφίβολα όταν ένα σύνολο σε ένα 90λεπτο δεν δημιουργεί ούτε μία κλασική ευκαιρία και έχει το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, εξυπακούεται πως το πρόβλημα είναι σοβαρό. Το χειρότερο είναι ότι ο Αλόνσο μοιάζει αδύναμος να το διορθώσει…

Η θλίψη από την απώλεια του Μπάλντοκ και η νίκη με την γκολάρα του Τετέ, απαγορεύεται να “σκεπάσουν” την απόδοση των Πρασίνων. Η Τσέλσι δεν αστειεύεται και πρέπει να σημάνει γενικός συναγερμός.

Υ.Γ: Σε εκείνα που κλήθηκε να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει ήταν, αίφνης, και ένας… βοηθός διαιτητή: Ο κ. Τσολακίδης! Τα έβλεπε όλα… αντίθετα για το τριφύλλι και το φοβερό είναι πως δεν περίμενε καν να ολοκληρωθεί μια φάση αλλά σήκωσε σημαία σε δύο οριακές περιπτώσεις που φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο να φωνάζει.

Είχε δικαίωμα να μην παίξει καλά, δεν είχαν δικαίωμα να βάλουν… Τρύφωνα

Previous article

Η βαθμολογία της Super League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.