0

Ο Ισπανός χαφ είχε σημαντικότατο ρόλο στο «Τριφύλλι» τα προηγούμενα χρόνια, αποτέλεσε τον αρχηγό της ομάδας επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ήταν ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής των «πράσινων», όντας… βαρόμετρο για την εικόνα του Παναθηναϊκού σε κάθε αναμέτρηση.

Η αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας στην ομάδα επηρέασε ωστόσο την θέση του, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κρίνει ότι τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά δεν ταιριάζουν στα «θέλω» του και να τον θέτει εκτός πλάνων, παρότι επρόκειτο για έναν αθλητή που έφερε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν το περιβραχιόνιο.

Τα φαινόμενα ποδοσφαιριστών που σε αντίστοιχες περιπτώσεις «κάθονται» στο συμβόλαιό τους, δημιουργούν προβλήματα στα αποδυτήρια κι ασκούν… αντιπολίτευση στους προπονητές του είναι αρκετά και σε πάρα πολλές ομάδες παγκοσμίως. Ο Ρούμπεν Πέρεθ όμως δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την κατηγορία και αποτελεί το πιο λαμπρό παράδειγμα για όλους τους νέους αθλητές.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται, η συμπεριφορά του ήταν αψεγάδιαστη. Δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και λειτουργούσε ως αναπόσπαστο μέλος του συλλόγου. Καθημερινά προσπαθεί να κερδίσει ξανά μια θέση στο ροτέισον με την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο, ενώ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά την ανείπωτη τραγωδία του θανάτου του.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει πάρει την απόφασή του κι αυτή βασίζεται καθαρά σε αγωνιστικά κριτήρια, όμως για τον χαρακτήρα, την συμπεριφορά και την στάση του Ρούμπεν Πέρεθ άπαντες έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα. Και μακάρι στο μέλλον να ακολουθήσουν πάρα πολλοί το παράδειγμά του.

Παρακολούθησε από κοντά το Εφές-Ολυμπιακός φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού ο γιος του Αταμάν! (Vid)

Previous article

Προς ανατροπή με τον Βαγιαννίδη…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.