0

Το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για τον διεθνή αμυντικό του Παναθηναϊκού και το κλαμπ από τη Βραζιλία.

Μετέωρη εξακολουθεί να παραμένει η εσωτερική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο 23χρονος δεξιός μπακ βγαίνει απ΄τον «πάγο» κι όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Τριφυλλιού εν όψει του αγώνα (20/10) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Εκτός των γραμμών του γηπέδου αναμένονται τα επόμενα επεισόδια με επίκεντρο το συμβόλαιο που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και την προοπτική υπογραφής στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας με τους «πράσινους».

Μια φορά, η Μποταφόγκο που το περασμένο καλοκαίρι βοούσε ο τόπος μεταξύ Βραζιλίας – Ελλάδας πως εκδήλωσε «ζεστό» ενδιαφέρον και φέρεται μάλιστα να χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον «Βάγια», εσχάτως δεν προκύπτει πως τον διατηρεί στο οπτικό – μεταγραφικό – πεδίο της.

Κι ας συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο της Μποταφόγκο ο Αρτούρ Ζορζέ, πρώην προπονητής της Μπράγκα που…γοητεύτηκε από τον Βαγιαννίδη στα περυσινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός πάλι κι αν οι Βραζιλιάνοι επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη, ή για να το γράψουμε διαφορετικά επανέλθουν στην…παρτίδα για τον Βαγιαννίδη, χωρίς επί του παρόντος να αφήνουν ανάλογα…σημάδια.

Εν αντιθέσει με την Μπράγκα που κρατάει αποθηκευμένο τον Έλληνα διεθνή μπακ και εξακολουθεί να «σκαλίζει» για λογαριασμό του, όπως πράττουν κι άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, 2,5 μήνες πριν από την έναρξη του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού.

Συγκλονίζουν Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον για Μπάλντοκ: «Νιώθω ακόμα την παρουσία του»

Previous article

Παρακολούθησε από κοντά το Εφές-Ολυμπιακός φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού ο γιος του Αταμάν! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.