0

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την ήττα από τη Ρεάλ:

«Το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών και κάναμε περισσότερα. Χάσαμε σήμερα αλλά υπήρχαν και κάποια θετικά. Θα πάρουμε ότι μπορούμε και θα προχωρήσουμε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι μόλις το 4ο ματς της σεζόν. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τους χαρακτήρες μας, θα είμαστε καλύτεροι μετά από αυτό.

Η Ρεάλ είχε έξτρα κίνητρο. Ήταν μεγάλο ματς και για τις δύο ομάδες. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλανε να κερδίσουν. Ήταν καλό ματς αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε.

Νιώθω πιο άνετα αλλά είμαι νέος στην ομάδα, ακόμα προσαρμόζομαι. Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι. Όπως είπα, το μπάσκετ είναι παιχνίδι λαθών. Θα κάνουμε λάθη αλλά το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά. Είμαστε τρομερή ομάδα, η ομάδα που κέρδισε το τρόπαιο πέρσι, μην το ξεχνάμε, δεν είμαστε μια ομάδα που παίζει για πλάκα. Κερδίσαμε τον τίτλο και όλοι παίζουν σκληρά εναντίον μας, το ξέρουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς.

Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, δίνουμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Υπήρχαν διαστήματα που παίζαμε καλή άμυνα αλλά δεν παίρναμε τα ριμπάουντ και αυτό μας πλήγωσε, η Ρεάλ έχει εμπειρία, είναι τρομερή. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα και να παίρνουμε αμυντικά ριμπάουντ».

Αταμάν: «Ήμασταν πολύ κακοί, πολύ soft – Χάσαμε το ματς από το πρώτο δεκάλεπτο»

Previous article

Παπαπέτρου: «Αν αυτή η ομάδα παίξει σκληρά, τότε το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό – Πρέπει να το βρούμε και φέτος…»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.