0

Έρχονται εξελίξεις στο «Τριφύλλι» με τον 23χρονο δεξιό μπακ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport», ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ανοίξει εκ νέου τις συζητήσεις με τον Γιώργο Βαγιαννίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας δεξιός μπακ, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουν σε νέα βάση τους όρους της επέκτασης του συμβολαίου του.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είχαν βρεθεί σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα ο Βαγιαννίδης να μην υπολογίζεται για αρκετά παιχνίδια τελευταία. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η κατάσταση δείχνει να αλλάζει, καθώς υπάρχει πλέον αμοιβαία διάθεση για να βρεθεί λύση. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να επαναενεργοποιήσει τον παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας, δείχνει πως η ομάδα τον βλέπει ξανά ως βασική επιλογή, γεγονός που μπορεί να παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, καθώς και οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν διάθεση να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν ξανά.

Με αγορά εισιτηρίου για Τσέλσι, εξασφαλίζεις θέση για Άρη

Previous article

Αθανασίου: «Προς τη σωστή κατεύθυνση η απόφαση του Παναθηναϊκού για προσκλήσεις με τον Άρη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.