0

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Στάθηκε στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στην επιρροή που σαφώς θα έχει στην ομάδα η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως επεσήμανε είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό το τι Παναθηναϊκό θα δούμε στο παιχνίδι. Μία ομάδα η οποία θα είναι πεσμένη ψυχολογικά ή μια ομάδα που θα έχει… ατσαλωθεί όπως η Εθνική ομάδα και θα παίζει με το ίδιο πάθος.

Σχετικά με τα αγωνιστικά θέματα επεσήμανε ότι σήμερα θα επιστρέψουν από το εξωτερικό ο Ουναϊ και ο Πελίστρι με τον Ντιέγκο Αλόνσο να διαπιστώνει εάν μπορεί να τους υπολογίζει και -αν ναι- για πόσο χρονικό διάστημα στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Πρόσθεσε ότι επίσης έχει ενδιαφέρον το ποια θα είναι η επιλογή του Ουρουγουανού τεχνικού για την επίθεση, έχοντας να διαλέξει ανάμεσα σε Γερεμέγεφ και Σπόραρ…

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναικός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του αγώνα

Previous article

Ο Αλόνσο κρίνεται σε κάθε αγώνα, έτσι και στην Κρήτη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.