0

Δεν του δίνει την παραμικρή ευκαιρία ο Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για αντίδραση σε αγωνιστικό επίπεδο την ώρα που ο Ντιέγκο Αλόνσο  και οι παίκτες του έχουν να διαχειριστούν πολλά. Πρώτα απ’ όλα την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει βρει σε γενικές γραμμές σε ποιους θα στηριχτεί. Σε τέτοιο βαθμό που άλλους δεν τους δίνει ευκαιρίες. Τον Χόρντουρ Μάγκνουσον τον έχει ξεχάσει για παράδειγμα.

Υπάρχουν και άλλοι που δεν παίζουν. Όχι ότι είναι εύκολο αυτό. Το τελευταίο που θέλει για την ώρα ο Παναθηναϊκός είναι τα πειράματα. Αν και δεν λειτουργούν και όσα κάνει ο Αλόνσο ούτως ή άλλως.

Ένας παίκτης που δεν έχει ιδρώσει τη φανέλα είναι ο Γιώργος Νίκας. Μετά από διαδοχικές γεμάτες και καλές σεζόν με τον Λεβαδειακό είναι μόνιμα εκτός.

Το καλοκαίρι υπήρξε μία σκέψη να πάει ξανά κάπου δανεικός. Μόνο που ο ίδιος ήθελε να παλέψει. Θεωρούσε ότι είναι πιθανό να βρει τον ρόλο του. Για την ώρα δεν έχει συμβεί και με τον Αλόνσο δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Επομένως, είναι στο το πιθανότερο είναι να ανοίξει και πάλι η συζήτηση τον Ιανουάριο. Καλό το εξαψήφιο συμβόλαιο στους «πράσινους», αλλά ο 25χρονος δεν βλέπει προοπτική. Στη Λιβαδειά δεν θέλει να γυρίσει, αλλά υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι από τη Super League 1.

Παρί – Παναθηναϊκός 84-80: Τα highlights της ήττας στο Παρίσι (Vid)

Previous article

Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και τη νίκη του Ολυμπιακού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.