0

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα από το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το σοκ για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, τους συμπαίκτες του αδικοχαμένου αθλητή, τον προπονητή, τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, έχει, πλέον, μετατραπεί σε πένθος.

Ολη η ομάδα πενθεί για τον θάνατο του 31χρονου δεξιού μπακ, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινο. Διάθεση για συζήτηση για ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Η ομάδα έχασε έναν δικό της άνθρωπο και αυτό είναι ό, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί…

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη η διαχείριση αυτής της κατάστασης για το «τριφύλλι». Πρόκειται, άλλωστε, για πρωτόγνωρες – πέρα από τραγικές στιγμές- που ξεπερνούν τον ποδόσφαιρο και την καθημερινή ρουτίνα ενός ποδοσφαιρικού κλαμπ.

Η σκληρή πραγματικότητα λέει ότι από τη Δευτέρα όλοι στο «τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν μπροστά. Δίχως, φυσικά, να ξεχνούν τον Τζορτζ Μπάλντοκ και την απώλεια του ποδοσφαιριστή. Αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες θα τα “κουβαλάνε” για πάντα οι παίκτες της ομάδας και όχι μόνο. Αυτό δεν αλλάζει.

Από αύριο ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα προσπαθήσει να αρχίσει προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οχι μόνο αγωνιστική, αλλά και πνευματική.

Η τελευταία, τούτες τις στιγμές, είναι και η πιο σημαντική απ’ όλες…

Αποθέωση για Ουναχί στο Μαρόκο – Τον παρομοιάζουν με τον Ινιέστα!

Previous article

Τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.